Hírarchívum

Origo: OLIMPIAI ÉRMET VETTEK EL MOSZKVÁBAN A NAGYKŐRÖSI TORNÁSZTÓL

Öt világbajnokságon is a magyar férfi tornászcsapatot erősítette, oszlopos tagja volt a moszkvai olimpián bronzérmet nyert válogatottnak, egyéni versenyzőként viszont hiába pályázott a dobogóra Donáth Ferenc: a sportágán belüli magyar belviszály miatt végül be kellett érnie egy-egy negyedik és hatodik helyezéssel.

Címke: 

Tudta? A szex erősen javítja a memóriát!

Egy ideje tudjuk, milyen kellemetlen mellékhatásokkal járhat, ha nem élünk rendszeres szexuális életet, most azonban már azt is kutatások bizonyítják, hogy ha élünk, az bizony remek hatással lesz az egészségünkre.

Címke: 

Hóra és nagy tranzitforgalomra lehet számítani ezen a 7 végén!

Az ünnepeket követően az elmúlt évek tapasztalatai alapján várhatóan szombaton és vasárnap a főbb tranzitútvonalakon, elsősorban az M1-M0-M5-ös, és az M1-M0-M3-as szakaszon, a Nyugat-Európába visszatérő munkavállalók miatt – Németországban például január 4-ig tart az oktatási szünet - a szokásosnál is nagyobb forgalomra és így telítettebb sávokra számíthatnak az arra közlekedők.

Címke: 

Volner János bocsánatot kért Zágrábék elvbarátainak viselkedése miatt: " Ócska színészripacsok! "

Az a Volner János, akit Zágráb Nándor, Ábrahám Tibor, Kiss Zsoltné Berényi Tünde, és társai támogattak az országgyűlési képvislő választási kampányban, most bocsánatot kért az ellenzék, azaz Zágrábék elvbarátainak viselkedése miatt. A közelmúltban még Ábrahámék azt szerették volna, ha Volner Jánosból belügyminiszter lesz.

200 főt ajándékozott meg a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete!

Megtartotta a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete 2018.évi utolsó programját, mely az Évzáró Vacsora volt. Az Egyesület elnöke Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna köszöntötte a megjelenteket, majd sor kerültek a Vezetőség és az önkéntes segítők munkáinak megköszönésére.

Címke: 

Ezért örülj, ha nagy a feneked!

Az egyik legtöbbször hallott panasz nők részéről minden bizonnyal a hátsó felükre vonatkozik. Pedig öltözködés szempontjából a széles csípő és a nagy fenék kifejezetten előnyösnek számítanak.

Címke: 

Oldalak