Hírarchívum

15 éves autótolvajt fogtak el a kecskeméti rendőrök

A rendőrök a fiatalkorú ellen engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt külön eljárást kezdeményeztek. Egy helybéli férfi bejelentést tett 2019. november 2-án délután a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsén, mert ismeretlen tettes eltulajdonított a háza elől egy Nissan személygépkocsit. A nyomozók elrendelték a jármű körözését, ezzel egyidejűleg megkezdték a felkutatását.

Címke: 

A bor csodát tesz az ágyban

A rendszeres borfogyasztás újabb jótékony hatásáról láttak napvilágot tanulmányok. Ezúttal a bor és a szex kapcsolatát boncolgatják a kutatók. Két pohárka bor sokkal intenzívebbé teszi a szexuális élményt a nők számára – állítja egy olasz tanulmány. A firenzei Santa Maria Nuova kórház kutatásában 798 olasz nő vett részt, 18 és 50 év közöttiek.

Címke: 

Jakab Pétert támogatta Zágráb: MEGBUKOTT

Nagyon úgy fest, hogy akit Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök, és Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke támogat, az hamarosan tutira megbukik! Ők voltak azok, akik támogatták Volner Jánost, nem csak országgyűlési képviselő -jelöltként, hanem belügyminiszterként is szívesen látták volna. Volner csúfosan elbukott a választáson, és ki is lépett a Jobbikból.

Oldalak