Hírarchívum

A bor csodát tesz az ágyban

A rendszeres borfogyasztás újabb jótékony hatásáról láttak napvilágot tanulmányok. Ezúttal a bor és a szex kapcsolatát boncolgatják a kutatók. Két pohárka bor sokkal intenzívebbé teszi a szexuális élményt a nők számára – állítja egy olasz tanulmány. A firenzei Santa Maria Nuova kórház kutatásában 798 olasz nő vett részt, 18 és 50 év közöttiek.

Címke: 

Jakab Pétert támogatta Zágráb: MEGBUKOTT

Nagyon úgy fest, hogy akit Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök, és Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke támogat, az hamarosan tutira megbukik! Ők voltak azok, akik támogatták Volner Jánost, nem csak országgyűlési képviselő -jelöltként, hanem belügyminiszterként is szívesen látták volna. Volner csúfosan elbukott a választáson, és ki is lépett a Jobbikból.

Ábrahám Tibor barátja szerint: a párt vezetői kilóra eladták a Jobbikot a balliberális oldalnak

Volner János: Azt kell, hogy mondjam: a pártnak van néhány olyan vezetője, akiknek kifizetődő lett, mondjuk Mirkóczki Ádámnak. Eger polgármesterségét megkapta, neki kifizetődő. De egészében véve, ha megnézi: amikor még Vona Gáborral közösen irányítottuk a Jobbikot, én próbáltam a nemzeti irányt tartani és ellenkormányozni.

JUDO: NÉGY ÉREM A FELNŐTT II.OSZTÁLYBAN

Az elmúlt hétvégén két helyszínen voltak érdekeltek a Kőrös Judo SE versenyzői. Szombaton a zömmel serdülő korúakból álló ifjúsági fiú csapat lépett szőnyegre a korosztály csapatbajnokságán Cegléden. Sajnos nem sikerült jól az erőpróba, hiszen már azelső körben 7:3 arányú vereséget szenvedett a csapat a Pécsi VSK csapatótól, így helyezetlenül zártak. Ennek ellenére dicséret illeti a fiatalokat a tisztes helytállásért. A csapat tagjai voltak: Barta Gábor, Budai Gábor, Farkas Tamás, Kornyik Máté, Kovács Péter, Fehér Benedek, Fehér Erik, M. Kiss József és Caiezza Tiziano.

Címke: 

Nagykőrösön forgatott az Itthon vagy stábja! Csodálatos kisfilm készült

"Nagykőrös szerencsés, valójában dúskál a zöldben!" - hallható az adásban. Nagy- nagy szeretettel beszélnek az adásban Nagykőrösről. A filmen megelevenedik a jelen, melynek komoly múltja és hagyománya van. Nézze meg Ön is az adást online IDE kattintva, vagy 2019. október 25., pénteken 16.35 órától, valamint 2019. október 26., szombat 17.33 órától, az M1 csatornán.

Címke: 

Oldalak