Hírarchívum

A Víziközmű Társulat nem fizetett – az Önkormányzat minél előbb kéri az adatokat, hogy fizethessen!

Az Önkormányzat önként vállalt feladatként fizet a Nagykőrösi Víziközmű Társulat 5893 érdekeltségi egységének 29.000 forint támogatást dr. Czira Szabolcs polgármester javaslatára, melyet a nagykőrösi emberek érdekében nyújtott be a Képviselő-testület augusztus 29-i rendkívüli ülésére, s azt ott elfogadták.

Bemutatták a Jobb Nagykőrösért jelöltjeit

„Mindenki féltette a pozícióját és mindenki magánál gyengébbekkel és hülyébbekkel vette magát körül, és ebből lett a Trabant és a Wartburg.” – mondta el sajtótájékoztatóval egybe kötött fórumukon Zágráb Nándor, a Jobbik helyi szervezetének elnöke, polgármesterjelölt. Előtte azt is megjegyezte, hogy „Nagykőrös egy ilyen Trabant város”.

Sohajda Márk tősgyökeres lokálpatrióta nagykőrösiként szeretné segíteni az itt élő emberek mindennapjait

A közelmúltban a nagykőrösi FIDESZ- KDNP sajtótájékoztatót tartott, melyen bemutatták jelöltjeiket. A kettes számú választókerületben Sohajda Márk indul ebben az évben a Fidesz- KDNP színeiben. A sajtótájékoztatón bemutatkozott Sohajda Márk, aki újságírói kérdésre válaszolva a következőket mondta:

Zágráb kommentelője szerint László Ferenc még soha nem dolgozott

Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök egyik posztja alá vetette oda valaki azt, amit városszerte beszélnek: szerinte László Ferenc helyi MSZP elnök még soha nem dolgozott. Nyilvánvaló, hogy ezzel Zágráb Nándor is tisztában van, és egyet ért vele, ha a kommentet a mai napig nem törölte le oldaláról, pedig több, mint egy nap eltelt.

Borzasztó baleset volt a négyes főúton!

Személygépkocsi és egy kamion ütközött össze pénteken délután a 4-es főút 73-as kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autó forgalmi akadályt okozott.

Címke: 

Oldalak