Város Háza- Tája

Megalakult a képviselő- testület, két alpolgármester dolgozik majd a nagykőrösiekért

November 10-én ünnepélyes keretek közt került sor az Arany János Kulturális Központ színháztermében Nagykőrös Város Önkormányzatának alakuló ülésére. Dr Czira Szabolcs polgármester, valamint a képviselő- testület tagjai is letették esküjüket. Az önkormányzati választások eredményét Danóczi Levente, a Helyi Választási Bizottság képviselője ismertette.

Szakad Zágráb Nándor pártja, a Jobbik: Vajon cserbenhagyják Jakab Pétert, ahogy Volner Jánossal is megtették?

Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke korábban barátjának nevezte mind Volner Jánost, mind pedig Jakab Pétert, a Jobbik jelenlegi frakcióvezetőjét. Volner János kilépett a Jobbikból, Jakab Péterrel pedig manapság komoly gondok adódtak. Személye miatt dúlnak a belharcok a Jobbikban.

Átvette megbízólevelét Nagykőrös Város polgármestere, és a képviselő- testület tagjai is

November 3-án délelőtt vették át megbízóleveleiket az október 13-ai választáson egyéni választókerületben megválasztott, illetve kompenzációs listán mandátumot szerző települési képviselők. A megbízólevelek átadását követően dr. Czira Szabolcs polgármester gratulált az önkormányzati képviselőknek.

Beszóltak Zágrábnak: Kérem, hagyja már békén a várost az állandó, több, mint két évtizede tartó dilettáns manipulálásával!

Zágráb Nándor, és a Jobb Nagykőrösért Egyesület csúfondáros bukását követően Mészáros István, a nagykőrösi ellenzék egyik szószólója közösséghi oldalán posztolt, és üzent Ábrahám Tibor elnöknek, valamint Zágráb Nándornak. A következőket írta:

Dr Ábrahám Tibor semmibe veszi a nagykőrösiek akaratát?!

Dr Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke nem tud abba beletörődni, hogy a „civil”, ám ellenzéki pártok jelöltjeit tömörítő szervezetének minden jelöltje elbukott az októberi önkormányzati választásokon. A helyi Fidesz- KDNP minden jelöltje megnyerte saját körzetét, és a polgármesterüket, Dr Czira Szabolcsot is nagy többséggel választották újra.

A FIDESZ folytathatja! Dr Czira Szabolcs lett újra a polgármester! Minden választókerületben győzelem!

A Nemzeti Választási Iroda adatai alapján Dr Czira Szabolcs ismét polgármester lett, és mind a 8 választókerületben Fidesz győzelem született Nagykőrösön. Részletek később!

Kustár Tamás beadványa megbukott a Nemzeti Választási Bizottság egyhangú döntése szerint

Kustár Tamás a Nemzeti Választási Bizottsághoz 2019. október 4-én 10 óra 15 perckor elektronikus úton kifogást nyújtott be, újabb támadást indítva az Önkormányzati Hírek ellen. Korábban a Területi Választási Bizottság már elutasította Kustár azonos tárgyú kifogását.

Csúfosan megbukott a nagykőrösi ellenzék, ennek ellenére tovább működtetik a hazugsággyárat és a gyűlöletkommandót

Véleménycikk - Lassan egy hónap telik el a nagykőrösi ellenzéki „összeborulás” teljes bukása óta, de az abban szereplők úgy tesznek, mintha győztek volna. A tény ezzel szemben az, hogy egy körzetet sem tudtak megnyerni, és Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök polgármesterként a hazugságaival együtt leszerepelt. A gyűlöletkommandót, és hazugsággyárat tovább működtetik, melyben továbbra is főszerepet játszik Dr Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke, a maga újságnak becézett ellenzéki agitációs- propaganda kiadványával.

Oldalak