Város Háza- Tája

EZ KOMOLY? KUSTÁR SZEKÉRTOLÓJÁNAK EGYESÜLETE AZ MSZP IRODÁBA VAN BEJEGYZEVE?

Nem olyan régen alakult meg az Összefogás Nagykőrösért Egyesület, melynek elnöke Mészáros István, aki Kustár Tamás Balázsnak, Fideszt eláruló független polgármester-jelöltnek gyűjtötte ajánlásokat és úgy tűnik, gőzerővel kampányol mellette.

ELLENZÉKI KAKASVIADAL - KUSTÁR EGYSZER MAJD KÉR VALAMIT?

Két ellenzéki polgármester-jelölt áll rajthoz az október 13-ai választáson. Az egyik Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök, (JOBBIK-MSZP-DK-MOMENTUM-LMP-JOBB NAGYKŐRÖSÉRT) aki magát az „összefogás” jelöltjének tekinti, ami logikus, hiszen a gyurcsányista Kökény Gábor és a helyi MSZP elnök, László Ferenc is az ő csapatát „erősíti”. Azt itt kell leszögeznünk, hogy nem függetlenek, nem civilek, kőkeményen elkötelezettek, így fordulhatott elő, hogy 3 volt és jelenlegi (Tornyi Béla, Dénes Dénes, Zágráb Nándor) helyi Jobbik elnök is csatasorba állt.

Zágráb, a helyi Jobbik elnöke csak saját magát akarja hallgatni, mint ahogy önmagát jelölte polgármesternek is- mondja róla a nagykőrösi ellenzék

Nincsen ellenzéki egység Nagykőrösön, hiába is próbálja a helyzetet Zágráb Nándor így kozmetikázni, a tényeket elhallgatni. Hallgat róla, hogy nem ő az egyedüli ellenzéki jelölt. A tény az, hogy polgármester jelöltként szeretne indulni az őszi önkormányzati választásokon a Fideszt eláruló Kustár Tamás és Dr Ványi Ambrus is, a helyi LMP elnök magánszemélyként.

Újabb két ellenzéki polgármester jelölt Nagykőrösön!

Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök mellett két ellenzéki polgármester jelölt is indulni szándékozik a nagykőrösi őszi önkormányzati választásokon. Ennek érdekében lapinformációink szerint aláírásokat gyűjtenek. Egyikük a Fideszt eláruló Kustár Tamás, a másik polgármester jelölt aspiráns a helyi LMP elnök, Dr. Ványi Ambrus, aki magánszemélyként indul polgármester- jelöltnek Nagykőrösön, amennyiben össze tudja gyűjteni az indulásához szükséges aláírásokat.

Zágráb Nándor, helyi Jobbik elnök bugyuta Jobbikos posztjai senkit nem hoznak lázba

Zágráb Nándor, a helyi Jobbik elnöke közösségi oldalán kitett egy videot, melyen Jakab Péter látható. Zágráb helyi Jobbik elnök hat darab elvakult hívén kívül senki nem kedvelte ezt a posztot. Pedig Zágráb azt írta, hogy Jakab is támogatja a Jobb Nagykőrösért Egyesület azon embereit, akik indulnak az őszi választásokon.

Dr. Ványi Ambrus életképtelennek és esélytelennek tartja a Zágráb Nándor féle ellenzéki összeborulást, így önállóan indul képviselőnek a 7-es választókerületben

Dr. Ványi Ambrus ügyvéd, a nagykőrösi LMP csoport vezetője augusztus 30-án felvette az ajánló aláírások gyűjtéséhez szükséges íveket a Helyi Választási Irodában. A hetes körzetben szeretne indulni önálló, független jelöltként, mint magánszemély. Dr. Ványi Ambrus lapunknak elmondta, hogy teljesen esélytelennek tartja a Zágráb Nándor féle összefogást, annak ellenére, hogy az LMP logot is használják.

Rangos kitüntetéssel ismeri el a Református Egyház Dr Czira Szabolcs polgármester munkáját

Rácz Péter, a Nagykőrösi Református Egyházközség főgondnoka az augusztus 29-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen kért szót és elmondta: "A köszönet szavait szeretném tolmácsolni a Nagykőrösi Református Egyházközség részéről, nemcsak ezzel a döntéssel, hanem az egész elmúlt ciklussal kapcsolatban.

ZÁGRÁB NÁNDOR NEM SZAVAZTA MEG, HOGY AZ ÉRINTETTEK MEGKAPJÁK AZT, AMI A CSATORNABERUHÁZÁSBÓL JOGOSAN VISSZAJÁR! Nem is érdekli a lakosság?

Zágráb Nándor nem szavazta meg, hogy az érintettek visszakapják a csatornaberuházás többletbefizetését! El sem ment a képviselő- testület ülésére!

Sohajda Márk tősgyökeres lokálpatrióta nagykőrösiként szeretné segíteni az itt élő emberek mindennapjait

A közelmúltban a nagykőrösi FIDESZ- KDNP sajtótájékoztatót tartott, melyen bemutatták jelöltjeiket. A kettes számú választókerületben Sohajda Márk indul ebben az évben a Fidesz- KDNP színeiben. A sajtótájékoztatón bemutatkozott Sohajda Márk, aki újságírói kérdésre válaszolva a következőket mondta:

Oldalak