Város Háza- Tája

A KÚRIÁNÁL IS ELBUKTA KUSTÁR az Önkormányzati Hírek ellen indított perét

Jogerősen is pert vesztett Kustár Tamás Balázs ex-alpolgármester a „delíriumos ügyben”. Kustár az Önkormányzati Hírek 2018. március 16-ai lapszámában megjelent „Vallomás! Kustár szerint ő maga nem folytat sikeres politikát” című cikk miatt indított pert lapunk ellen. Az ex-alpolgármester az első fokot megnyerte, majd a másodfokot elbukta. Kustár azonban nem nyughatott, a Kúriához vitte felülvizsgálatra az ügyet.

Bayer Zsolt: Nagykőrös egy ékszerdoboz, a főtér pedig igazi csoda

Nagykőrösön tartott polgári közéleti estet Bayer Zsolt író, újságíró, publicista, a HírTV műsorvezetője május 8-án. Az előadás végén az Önkormányzati Hírek újságnak exkluzív interjút is adott Bayer Zsolt, az alábbiakban ezt olvashatják.

Volner: Volt már balliberális kormányzás, tudjuk milyen, köszönjük, de többet nem kérünk belőle

Volner János, aki most a Mi Hazánk Mozgalom színeiben politizál, korábban a Jobbik alelnöke volt, körzetünkben együtt dolgozott Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnökkel, valamint Dr. Ábrahám Tiborral, a Jobb Nagykőrösért egyesület elnökével.

Ismét átveri az embereket Zágráb Nándor? Vigyázzanak mit és kinek írnak alá!

Zágráb Nándor aláírásgyűjtést szervez, teszi ezt nem először. A strand kinyitása ügyében házalnak „civilek”, akik a gyanútlan lakosnak azt mondják, hogy ez „nem politikai jellegű, ehhez semmi köze sincsen Zágráb Nándornak”. Pedig van. Ismét ő eszelte ki az „adatbeszerzést”, az úgynevezett aláírásgyűjtést, új akcióval. Most a strand ügye került porondra.

Zágráb Nándor a mai napon üvöltve inzultált és fenyegetett egy köztisztviselőt a Polgármesteri Hivatal épületében

Zágráb Nándor a Jobbik nagykőrösi elnöke, Ábrahám Tibor elvbarátja, a Jobb Nagykőrösért Egyesület alelnöke a mai napon bement a nagykőrösi Polgármesteri Hivatal épületébe, és egy köztiszteletben álló irodavezetőt üvöltözve inzultált, fenyegetőleg lépett fel személye ellen.

EP-választás - Elsőként a Fidesz-KDNP adta le az ajánlásokat

A Fidesz-KDNP pártszövetség hétfő reggel elsőként adta le az európai parlamenti (EP-) választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodában (NVI) - közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

RETTEG AZ ELLENZÉK! AZ ÖNKORMÁNYZATI HÍREK MEGINT ELŐRE MEGÍRTA, HOGY MI LESZ!

Nem először fordul elő, hogy az Önkormányzati Hírek Nagykőrös, a város leghitelesebb, legolvasottabb, legnagyobb példányszámú közszolgálati lapja előre megírja, hogy mi fog történni az ellenzéki térfélen.

A Médianéző Központ Facebook-elemzése szerint "a Fidesz nagy fölénnyel nyerte meg az idei március 15-ét"- A Jobbik elbukott

A pártok március 15-ei Facebook-aktivitásáról készített gyorselemzés szerint a Fidesz az online térben is jól mozgósít, az ellenzéki pártokat Gyurcsány Ferenc dominálja, a Jobbiktól pedig elfordulnak eddigi követői - olvasható az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben.

Oldalak