Város Háza- Tája

RETTEG AZ ELLENZÉK! AZ ÖNKORMÁNYZATI HÍREK MEGINT ELŐRE MEGÍRTA, HOGY MI LESZ!

Nem először fordul elő, hogy az Önkormányzati Hírek Nagykőrös, a város leghitelesebb, legolvasottabb, legnagyobb példányszámú közszolgálati lapja előre megírja, hogy mi fog történni az ellenzéki térfélen.

Miért fáj Ábrahám Tiboréknak, hogy egyre népszerűbb a nagykőrösi mozi?

Sajnos a jelek szerint minden, ami sikeresen működik Nagykőrösön, megépült, megszépült, fáj az ellenzéknek. Ebben elöljár a dr. Ábrahám Tibor féle „vicclap”, mely hétről hétre gúnyolja ki a kőrösi fejlesztéseket, vagy azokat a programokat, melyekben a helyi lakosság is örömét leli.

Senki nem akarja elvenni az emberek pénzét! Zágráb Nándor hagyja abba a folyamatos hazudozást!

Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester napirend előtt felszólalt a februári képviselő- testületi ülésen, és felszólította Zágráb Nándort, a nagykőrösi Jobbik elnökét, a Jobb Nagykőrösért Egyesület alelnökét, hogy hagyja abba a folyamatos hazudozást, rémhírterjesztést.

Kustár az áruló, avagy válasz a kustári „mélységekre„

Kustár Tamás Balázs nagykőrösi önkormányzati képviselő, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen szokása szerint mindenbe belekötött, folyamatosan személyeskedett. Világosan kiderült, hogy ő maga is a „sötét oldalra”, az agresszív ellenzék közé állt be.

Ott, ahol Zágráb Nándor ad tanácsokat, ott biztos a bukás! Már Demeter Mártát is megbuktatta?

Ahogyan lapunk arról beszámolt, a választásokon eddig minden olyan formáció megbukott, melyben Zágráb Nándor szerepet vállalt. Ez azonban még nem minden… Sorra buknak, és buktak meg azok az emberek is, akiknek Zágráb Nándor a bizalmukba férkőzött, akiknek úgymond „tanácsot” adott. Így hát nem csupán a harag a rossz tanácsadó, ahogyan a mondás tartja, hanem Zágráb is.

MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ R13 BEVETÉSI VÉDŐRUHÁK! Lendületes fejlődés az Önkormányzati Tűzoltóságnál

A tavalyi évben megindult fejlesztések, beruházások idén is folytatódhatnak, melyek megkönnyítik, segítik az Önkormányzati Tűzoltóság Nagykőrös kiváló tűzoltóinak mindennapos áldozatkész munkáját.

Téli rezsicsökkentés: „ Örömmel viszik a remek minőségi tűzifát a jogosultak! „

„ Sajnálatos módon a Kéknefelejcs e heti lapszámában egy olyan tartalmú hirdetés jelent meg, melynek nincsen valóságtartalma, tekintettel arra, hogy az a KASZAP TÜZÉP egy korábbi akciós hirdetését tartalmazza. Ennek a hirdetésnek a megjelentetését vállalkozásunk nem rendelte meg erre a hétre, az abban foglaltak határideje már lejárt.

A Médianéző Központ Facebook-elemzése szerint "a Fidesz nagy fölénnyel nyerte meg az idei március 15-ét"- A Jobbik elbukott

A pártok március 15-ei Facebook-aktivitásáról készített gyorselemzés szerint a Fidesz az online térben is jól mozgósít, az ellenzéki pártokat Gyurcsány Ferenc dominálja, a Jobbiktól pedig elfordulnak eddigi követői - olvasható az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben.

Oldalak