Város Háza- Tája

NEM FOGJA ELHINNI: ZÁGRÁB EZT CSINÁLTA, MIKÖZBEN A TÖBBI KÉPVISELŐ AZ SZMSZ-RŐL SZAVAZOTT + VIDEÓ

November 10-én tartotta alakuló ülését Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testülete, melynek egyik napirendi pontja a "Nagykőrös Város Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2011. (IV.1.) önkormányzati rendelet felülvizsgálata" volt.

Megalakult a képviselő- testület, két alpolgármester dolgozik majd a nagykőrösiekért

November 10-én ünnepélyes keretek közt került sor az Arany János Kulturális Központ színháztermében Nagykőrös Város Önkormányzatának alakuló ülésére. Dr Czira Szabolcs polgármester, valamint a képviselő- testület tagjai is letették esküjüket. Az önkormányzati választások eredményét Danóczi Levente, a Helyi Választási Bizottság képviselője ismertette.

Szakad Zágráb Nándor pártja, a Jobbik: Vajon cserbenhagyják Jakab Pétert, ahogy Volner Jánossal is megtették?

Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke korábban barátjának nevezte mind Volner Jánost, mind pedig Jakab Pétert, a Jobbik jelenlegi frakcióvezetőjét. Volner János kilépett a Jobbikból, Jakab Péterrel pedig manapság komoly gondok adódtak. Személye miatt dúlnak a belharcok a Jobbikban.

Átvette megbízólevelét Nagykőrös Város polgármestere, és a képviselő- testület tagjai is

November 3-án délelőtt vették át megbízóleveleiket az október 13-ai választáson egyéni választókerületben megválasztott, illetve kompenzációs listán mandátumot szerző települési képviselők. A megbízólevelek átadását követően dr. Czira Szabolcs polgármester gratulált az önkormányzati képviselőknek.

Beszóltak Zágrábnak: Kérem, hagyja már békén a várost az állandó, több, mint két évtizede tartó dilettáns manipulálásával!

Zágráb Nándor, és a Jobb Nagykőrösért Egyesület csúfondáros bukását követően Mészáros István, a nagykőrösi ellenzék egyik szószólója közösséghi oldalán posztolt, és üzent Ábrahám Tibor elnöknek, valamint Zágráb Nándornak. A következőket írta:

Csúfosan megbukott a nagykőrösi ellenzék, ennek ellenére tovább működtetik a hazugsággyárat és a gyűlöletkommandót

Véleménycikk - Lassan egy hónap telik el a nagykőrösi ellenzéki „összeborulás” teljes bukása óta, de az abban szereplők úgy tesznek, mintha győztek volna. A tény ezzel szemben az, hogy egy körzetet sem tudtak megnyerni, és Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök polgármesterként a hazugságaival együtt leszerepelt. A gyűlöletkommandót, és hazugsággyárat tovább működtetik, melyben továbbra is főszerepet játszik Dr Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke, a maga újságnak becézett ellenzéki agitációs- propaganda kiadványával.

Ábrahám Tibor barátja szerint a Jobbik értékrendválsággal küszködik- Volner új pártot alapít

Volner János független országgyűlési képviselő tömeges társadalmi igénynek tartja, hogy létrejöjjön egy harmadik politikai pólus, ezért egy ilyen párt alapításán dolgozik.

Jakab Pétert támogatta Zágráb: MEGBUKOTT

Nagyon úgy fest, hogy akit Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök, és Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke támogat, az hamarosan tutira megbukik! Ők voltak azok, akik támogatták Volner Jánost, nem csak országgyűlési képviselő -jelöltként, hanem belügyminiszterként is szívesen látták volna. Volner csúfosan elbukott a választáson, és ki is lépett a Jobbikból.

Oldalak