Város Háza- Tája

A szélhámos Zágrábnak mindegy mit ír, írnak, a lényeg, hogy " a kommentek jól tolják a bejegyzést "

A politikai szélhámos Zágráb Nándor elárulta az igazságot. Teljesen mindegy neki, hogy milyen kommenteket írnak a posztjai alá a facebookon, a lényeg csak az, hogy ezek a hozzászólások tolják az ő bejegyzéseit....

Zágráb Nándor újabb ordas hazugsága! Megszavazta Dr. Czira Szabolcs előterjesztését, semmiféle harc nem volt!

Ahogyan azt már megszokhattuk, a politikai szélhámos Zágráb Nándor hatalmasat hazudott. Azt állítja, hogy harc volt csatornaügyben a novemberi rendkívüli képviselő- testületi ülésen. Ez nem igaz, mert simán megszavazta Tornyi Béla Ernő jobbikos párt- elvtársával együtt a Dr. Czira Szabolcs polgármester által benyújtott előterjesztést.

Olvasónk szerint Zágráb Nándor bepánikolt- „ ISTEN ÓVJA TŐLÜK A VÁROST!”

Olvasónk meglehetősen egyértelmű véleményt fogalmazott meg Zágráb Nándor politikai szélhámos és a hozzá közel állók „ munkásságával „ kapcsolatban. A választási kampányban Volner János volt a jelöltjük, mint országgyűlési képviselő, és belügyminisztert szerettek volna belőle csinálni… Most azonban, miután Volner kivonult a Jobbikból, azt hazudják, hogy nem is támogatták.

Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök a szemkilövetős Gyurcsány emberével koszorúzott az 1956-os megemlékezésen

Komoly válságban lehet a nagykőrösi Jobbik, ha már Zágráb Nándor odáig süllyedt, hogy a Demokratikus Koalíció kőrösi helytartójával, a szemkilövetős Gyurcsány Ferenc emberével, a DK-s Kökény Gáborral együtt koszorúz az 1956-os városi megemlékezésen.

Jó lenne, ha Suba Lajos végre elmenne a kőrösi múzeumba, ha már Ujhelyi hazaáruló István fórumára hazarohant....

Az egykori MSZMP tag, később a Nagykőrösi Arany János Református Gimnázium igazgatója mostanában nyugdíjas éveit azzal tölti, hogy mindenféle mondvacsinált okkal beleköt a város fejlesztéseibe. Az Arany János Társaság elnökeként pedig lennének bokros teendői.

Méltóságteljes megemlékezés Nagykőrösön

A mai napon délelőtt 10 órától tartották Nagykőrösön az 1956-os megemlékezést, és ünnepi műsort, mely az elmúlt évek hagyományainak megfelelően igazán színvonalas, és méltóságteljes volt. Az ezzel kapcsolatos video felvételek megtekinthetők az Önkormányzati Hírek Nagykőrös facebook oldalán.

Oldalak