Választás 2018

Nagyon vigyázzanak, kinek, hol és mit írnak alá!

Volner Jánosék már feljelentették Zágráb Nándorékat! Nagyot fordult a világ. Tavaly Ilyenkor még harcostársakként vállvetve küzdöttek egymás mellett, ma már egymás ellen küzdenek. Volner János korábbi országos Jobbik alelnök, a Mi Hazánk Mozgalom frontembereként dolgozik a Jobbik, azaz Zágráb Nándor pártja ellen. Most éppen az aláírásokon, személyes címlistákon marakodnak. Országos hír, hogy választási csalás miatt feljelentette a Mi Hazánk a Jobbikot.

Volner János szerint Zágráb és társai piócák és férgek, kész mozgósítani ellenük a Betyársereget is

Volner János, facebook: "Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezen már a XANAX sem segíthet: Zágráb elismerte, hogy miatta kellenek biztonsági őrök a víziközmű ülésére

A legutóbbi képviselő- testületi ülésen Zágráb Nándor helyi jobbik elnök, választókerületi elnök, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke elismerte, hogy miatta kell jelen lennie biztonsági őröknek a Nagykőrösi Víziközmű Társulat ülésén. Olyan, mintha erre még büszke is lenne.

Vajon Ábrahám Tibor ennyire gyűlöli Nagykőröst?

Ezt a kérdést tette fel nekünk Olvasónk, amikor azzal szembesült, hogy a Dr. Ábrahám Tibor László volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő által kiadott magánújságban egyetlen egy szót sem ejtettek arról a tényről, hogy Nagykőrös Városa nyerte 2018-ban a Virágos Magyarország verseny fődíját. Pontosabban, egy degradáló, leszóló mondatocskával utaltak erre.

Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök a setét kocsmában saját magának tartott sajtótájékoztatót

Zágráb Nándor, mióta „ hátba szúrta „ Volner Jánost, a Jobbikot elhagyó választókerületi elnököt, és őt onnan kipöccentve beült a helyére, egyre vadabb hazugságokkal borzolja a kedélyeket a városban.

BREAKING! Durva dolgok miatt jelentették fel László Ferenc barátját! Ujhelyi Istvánról mi fog kiderülni?

László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök egyik legkedvesebb párttársa, az EP képviselő Ujhelyi István nagy bajba kerülhet, mert a SZEVIÉP botrány miatt feljelentették.

Sötét kocsma rejtekén jött össze a Zágráb- Ábrahám- Kustár trojka – Kustár is Jobbikos lesz?

Lapinformációink szerint hármas „ csúcstalálkozóra „ került sor Nagykőrös egyik sötét szórakozóhelyén, azt is írhatjuk, hogy kocsmájában, november 20-án, ahol Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök, Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke, volt SZDSZ-es képviselő, valamint Kustár Tamás Balázs, bukott korábbi Fideszes alpolgármester jött össze egyeztetésre.

Oldalak