TETSZIK

LEGO- kiállítás nyílt ma Nagykőrösön! Vasárnapig mindenkit szeretettel várnak!

A Kinizsi vendégház termében elénk tárul a világ talán legnépszerűbb építőjátékának története, varázslatosan fantáziadús építményekkel találkozhatnak kicsik és nagyok. Van lehetőség játszani is egyet, sőt a helyszínen megéri LEGO-t is vásárolni, hiszen a bolt áraknál olcsóbban kínálják a szervezők a termékeket. Jó ötlet lehet tehát így gyermeknap előtt ellátogatni a Deák térre és megcsodálni a LEGO építményeket. Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!

Címke: 

VÉDJÜK MEG EGYÜTT A NAGYKŐRÖSI ÉRTÉKEKET! INTERJÚ DR. KÖRTVÉLYESI ATTILÁVAL…

A 2014-es önkormányzati választások óta közel öt év telt el, idén ősszel újra képviselőket és polgármestert választunk. Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármesterrel (FIDESZ-KDNP) beszélgettünk az elért eredményekről, ugyanis fontos látni, hogy milyen utat tett meg Nagykőrös eddig és milyen feladatok állnak még előttünk.

Címke: 

A nagykőrösi rendőrkapitány is lelkes piaclátogató! Tetszik neki az új piaccsarnok is

A márciusi piacátadó ünnepségen részt vett Ambrus Zoltán ezredes, Nagykőrös Város rendőrkapitánya, aki lapunknak adott villáminterjújában elmondta, hogy ő is lelkes piaclátogató, és nagyon tetszik neki az új piaccsarnok.

Címke: 

Virágos Magyarország: Országos hírben ismét Nagykőrös

Az idén első alkalommal megnyitja kapuit az erdélyi települések előtt is a 26. Virágos Magyarország környezetszépítő verseny, amelyre a szervezőbizottság és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) május 1-jéig várja a jelentkezéseket - jelentették be a verseny szervezői hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

Címke: 

Oldalak