TETSZIK

Nagykőrös csodaszép! Borbás Marcsi műsora sokakat hozzánk csalogat!

A közelmúltban a népszerű műsorvezető, Borbás Marcsi műsorában volt látható Nagykőrös. A tapasztalatok szerint a remekül sikerült műsor, mely Nagykőrös szépségeit, értékeit, rejtett kincseit, finom étkeit, italait mutatja be, máris sokakat csábított Nagykőrösre az ország különböző részeiről.

Címke: 

Német vendégeink körében is nagy sikert aratott a gyönyörű Nagykőrös

Október 2-án Dr Czira Szabolcs polgármester hivatalában fogadta a Törőcsik és a Pintér Család meghívására Nagykőrösön néhány napot eltöltő német vendégeket, akik Espelkamp városából érkeztek hozzánk. A családok barátsága sok- sok évre nyúlik vissza, hiszen Nagykőrös Város díszpolgárának,Karl Hainz Grave özvegye, és gyermekei is folyamatosan tartják a kapcsolatot a nagykőrösiekkel. Ő volt az, aki Espelkamp város Önkéntes Tűzoltóság Védelmi vezetőjeként segített abban, hogy Nagykőrös évtizedekkel ezelőtt tűzoltóautót kaphasson.

Címke: 

A nagykőrösi Pintér Gábor lett az Év Nagypapája az Apamagazin szavazásán

A Nagykőrösön élő Pintér Gábor rendőr alezredes, a kecskeméti rendőrség munkatársa lett az Év inspiráló Nagypapája az Apamagzin idei szavazásán kategóriában. Ehhez szerkesztőségünk nevében sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további jó erőt, egészséget családja körében!

Címke: 

Péntek 13- Jön az Arató Hold! Ritka égi jelenség közeleg!

Hihetetlen együttállás: rendkívüli lesz a Hold péntek 13-án. Tizenkilenc éve nem látott jelenség lesz megfigyelhető. Pénteken, 13-án ritka jelenség lesz látható az égen. Telihold lesz látható az égen, mégpedig az a telihold, amelyik a legközelebb esik őszi nap-éj egyenlőséghez.

Címke: 

Zágrábék hazudtak! NEM támogatja őket az LMP! Ványi Ambrus szerint esélytelenek

Dr. Ványi Ambrus: Az LMP egyedül indul az önkormányzati választásokon

Dr. Ványi Ambrus a napokban az egyik kereskedelmi lapban kiadott nyilatkozatában azt mondta, hogy az LMP egyedül indul az önkormányzati választásokon, és NEM Zágráb Nándorral, illetve a Zágráb Nándor által maga alá gyűrt MSZP-vel és Jobbikkal. Hiába állította azt tehát Zágráb Nándor, hogy megvan az ellenzéki egység, és tette fel az LMP logoját is önreklámnak, kiderült, hogy hatalmasat hazudott. Sőt, nem is egyeztetett a helyi LMP-vel.

Címke: 

ZÁGRÁB NÁNDOR POLITIKAI KASZINÓT CSINÁL NAGYKŐRÖSBŐL

A címben leírtakat nem mi állítjuk, hanem az a Mészáros István, aki tett egy kósza kísérletet arra, hogy Márki- Zay Péter mozgalmához csatlakozva összefogást hirdessen az ellenzék részéről Nagykőrösön. Ám mikor Zágráb Nándor ezt megneszelte, egy elszabadult „torpedóként” csapódott bele a Márki- Zay féle csapatba, ahol tetemes károkat okozott már most.

Címke: 

500 kilométer 40 forintból? IGEN! Nagykőrösi diák is tagja volt a team-nek!

Nagykőrösi diák is indult az idén is a kecskeméti Kandó Electric csapatában az úgynevezett Shell ECO Marathonon. Kovács Dávid Attila és társai csodálatos teljesítményt nyújtottak. A Kando Electric csapatában 16-19 éves srácok heteken át éjt nappallá téve dolgoztak azon, hogy olyan elektromos autót gyártsanak ami akár 500 km-t is meg tud tenni! A részletekről a nagykőrösi diákot, Kovács Dávid Attilát kérdeztem, aki lapunknak elmondta, hogy a Kandó Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskola csapata ezévben is részt vett a Shell Eco Marathonon, amin (ismét) sikerrel szerepelt.

Címke: 

Oldalak