Sportszelet

JUDO: KOCHAN JÓZSEF EGYETEMI BAJNOK

Ismét két helyszínen voltak érdekeltek a Kőrös Judo SE korosztályos versenyzői az elmúlt hétvégén. A serdülő B és junior B korosztály számára Győrben rendezték meg az országos bajnokságot csak fiúk számára. A nagykőrösiek közül ketten a juniorok között míg hatan a serdülők között léptek szőnyegre. Sajnos az éremszerzés egyik korosztályban sem sikerült.

Címke: 

JUDO: NÉGY ÉREM A FELNŐTT II.OSZTÁLYBAN

Az elmúlt hétvégén két helyszínen voltak érdekeltek a Kőrös Judo SE versenyzői. Szombaton a zömmel serdülő korúakból álló ifjúsági fiú csapat lépett szőnyegre a korosztály csapatbajnokságán Cegléden. Sajnos nem sikerült jól az erőpróba, hiszen már azelső körben 7:3 arányú vereséget szenvedett a csapat a Pécsi VSK csapatótól, így helyezetlenül zártak. Ennek ellenére dicséret illeti a fiatalokat a tisztes helytállásért. A csapat tagjai voltak: Barta Gábor, Budai Gábor, Farkas Tamás, Kornyik Máté, Kovács Péter, Fehér Benedek, Fehér Erik, M. Kiss József és Caiezza Tiziano.

Címke: 

JUDO: BAJNOKI ÉRMEK ÉS HELYEZÉSEK

Az elmúlt két hétvégén ismét több fronton is helyt álltak a Kőrös Judo SE korosztályos versenyzői. Az erős mezőnyökben szereplésük igen vegyes képet mutatott, a különböző versenyeken többen is csak hajszállal csúsztak le a dobogóról. Viszont ez nem csak a szerencse hiányának köszönhető mivel a tapasztaltak alapján ismét csak megállapítható, hogy az igazán eredményes szerepléshez minőségi edzésmunkát kell elvégezni a szürke és fárasztó hétköznapokban is.

Címke: 

Oldalak