Sportszelet

Sohajda Márk, a Kinizsi SE elnökének közleménye: Rémhírt terjesztett, hazudott a Heti Hírek

Nagykőrösi Kinizsi SE közlemény - A Nagykőrösi Kinizsi SE 2019/2020-as szezon első két hazai találkozóját kénytelen lesz Kecskeméten a Műkertvárosi Sportcentrumban megrendezni, mivel az előző szezon utolsó mérkőzésén a játékvezető asszisztensének jelentése alapján, egy kőrösi szurkoló megpróbálta a sértett bírót bántalmazni.

Címke: 

A Nagykőrösi KINIZSI a BAON.hu-n is: Megkezdődtek a nagykőrösi Kinizsi SE új székházának építési munkálatai

Megkezdődtek a nagykőrösi Kinizsi SE új székházának építési munkálatai. A létesítmény összesen 380 millió forint tao- és önkormányzati támogatásból valósulhat meg.

Címke: 

Szép volt fiúk! Lajter Szabolcs csapatban BAJNOK, egyéniben bronzérmes!

2019. június 19-22 között a Kecskeméti Fürdőben került megrendezésre a LXIII. Országos Serdülő Bajnokság. A versenyen 81 egyesület 479 versenyzője vett részt, köztük a nagykőrösi Lajter Szabolcs is. A négynapos versenyen a három mellúszó számban verekedte be magát a legjobb 8 közé. 200 méteren, az előfutamban és a döntőben is egyéni csúcsot úszva a hetedik helyet szerezte meg. 100 méteren szintén két egyéni csúccsal a 6. helyen zárt.

Címke: 

Néhány héten belül megkezdődnek a Kinizsi SE székházépítési munkálatai

A munkálatokhoz szükséges 190 millió forintos önerőt, dr. Czira Szabolcs polgármester javaslatára, Nagykőrös Város Önkormányzata megszavazta. A projekt főtámogatója a Magyar Labdarúgó Szövetség. A témával kapcsolatban Sohajda Márk, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy nagyon köszönik a vezetőség, a játékosok és szülők, szurkolók nevében azt a hatalmas erkölcsi és anyagi támogatást, mellyel Nagykőrös városvezetése segíti régi álmuk valóra váltását.

Címke: 

HÁROM KOVÁCS, ÖT ÉREM

A Kőrös Judo SE versenyzői közül néhányan ismét a Nagykanizsa közelében található Kaszóra utaztak el, ahol minden korcsoport részére rendeztek meghívásos versenyt.

A kőrösiek közül hatan vállalták a hosszú utazást és az alábbi eredményeket érték el: Aranyérmet szerzett Soós Norbert a felnőttek között, valamint Balog Ádám a juniorok közt és a felnőttek között is. Szintén aranyérmes lett Kovács Nóra a juniorok korcsoportban, míg az ifik közt ezüstérmes lett.

Címke: 

Szerdán érkezik Nagykőrösre a Békefutás!

Május 22-én érkezik Nagykőrösre a PEACE RUN, azaz a Békefutás, melyhez még lehet csatlakozni! A futók Kecskemét irányából érkeznek Városunkba, délelőtt 10 óra 15 perckor. A Polgármesteri Hivatal épülete előtt fogadja Őket Dr. Czira Szabolcs polgármester, műsort ad a Városi Óvoda, valamint az Arany János Református Gimnázium diákjai Ecsedi Péter karnagy segítségével eléneklik a Peace Run indulóját.

Címke: 

Oldalak