Olvasónk mondja

Nagykőrösi varázskert kutyusokkal

Kedves Olvasónk, Pásztor József egy azon 120 nevezők közül, aki pályázott a Virágos Nagykőrös kiírásra. A fiatalember három éve él Nagykőrösön, és azt mondja, hogy igyekszik minél jobban beilleszkedni a városi közösségbe, illetve szebbé és jobbá tenni a várost. „Ezért is neveztem a pályázatra, hiszen mindenkinek érdeke, hogy szebb és élhetőbb környezetben élhessünk.”

Vajon miért élvezi azt valaki, ha direkt a más garázsajtójába parkol rendszeresen?

Az itt látható képet kedves Olvasónk küldte be azzal, hogy van aki a képen látható módon torlaszolja el parkolásával rendszeresen a garázsa bejáratát, így aztán azt sokszor sem elhagyni, sem megközelíteni nem tudja.

Illegál! A lakosság TV-t, háztartási szemetet hoz ide üvegek helyett

A szelektív übeggyűjtőbe Olvasónk legnagyobb felháborodására a lakosság egyáltalán nem oda illő dolgokat hord. Íme, Olvasónk levele: "  Szép jó napot kívánok, egy érdekes témát szeretnék megosztani a szerkesztőségel hogy Nagykőrösön a földhivatallal szemben elhelyezett üveggyűjtő konténer környéke szemét lerakóként működik. 

Csillapíthatatlan földéhség

Családokat akarnak tönkre tenni Nagykőrösön agrárbárók és agrárbárónők-  Szomorú, elképesztő igaz történet következik. A szereplők, bár név nélküliek, valósak. Családok, családi gazdálkodók, akik elképedve értesültek róla, hogy galád csellel, és hazug állításokkal akarják megkaparintani kisbirtokukat, mely gyakorlatilag a munkát és az életet, a megélhetést jelenti számukra.