NEM Tetszik!

Botocska Péter Tóth Barnáról: " Mintha nem is tudná miért van ott, csak egy lehetőség volt az írásra, vagy egy másik ember pocskondiázására! "

Az e heti Önkormányzati Hírekben sok érdekes cikket olvashatnak ezen a héten is. Ezek közül az egyik egy " olvasói levél ", melyet Botocska Péter írt. A remek fotós nem érti Ábrahám Tibor bértollnokának, Tóth Barnának a viselkedését. Az újságírót ugyanis meghívták egy fotós klub alakuló ülésére, hogy tudósítson onnan, de aztán egy lejárató írást kanyarintott belőle az ex - kommunista, volt MSZMP-s Tóth Barna.

Címke: 

Az ex kommunista bértollnok újabb kapitális baklövése: Tóth Barnának baja van a református temető útjainak felújításával is

Talán szerencsés lenne, ha egyes újságírók nem csak pihenni járnának be a képviselő- testületi ülések első felére, hanem figyelnének is, vagy ha erre már képtelenek, akkor legalább utána olvasnának annak a témának, amiről írnak.

Címke: 

Zágráb Nándor kivehetné üzemeltetésre a kőrösi strandot, de nem teszi meg- Vajon miért?

Zágráb Nándor, a politikai szélhámos bár kisvállalkozóként lazán bármikor kivethetné üzemeltetésre a nagykőrösi strandot, nem teszi meg. Vajon miért? Mi ennek az oka? Nem lát benne fantáziát? Elismeri ezzel, hogy azt nem lehet nyereségesen, de legalább nullszaldósan üzemeltetni?

Címke: 

Rendhagyó ajándékozás a TIBIKERBEN: Megható pillanatok, segítséget vár egy négy gyermekes egyedülálló apa

Sokszor jártam már a nagykőrösi TIBIKER boltban, amikor havonta az olvasók szavazatai alapján rászoruló családokat ajándékoznak meg az élelmiszerüzlet tulajdonosai, akik boldogan vásárolgatnak a kapott, családonként 10 ezer forintos utalványból. Most egy mérföldkőhöz értünk.

Címke: 

35 q illegális szemetet gyűjtött be a KÖVA- Benne a szemetelők személyes adatait tartalmazó dokumentumok!

Vozárné Ragó Ildikó, a KÖVA- KOM Nonprofit Zrt. vezérigazgatója lapunknak arról számolt be, hogy tegnap, azaz június 27-én a Ménesi úton összesen 35 q illegális hulladékot gyűjtöttek össze.

Címke: 

Suba Lajos hiteltelenné vált? Az Arany János Társaság elnöke, az Arany János szoborral " szórakozik "

Tény: Suba Lajos nyugállományú gimnázium igazgató a Nagykőrösi Járásbíróság épülete előtt állva fényképezte le az átadás előtt csaknem egy héttel Arany János és családjának szobrát, mely a tér másik oldalán áll. Mindezt június 23-án szombaton reggel tette, és még aznap kora délután közzétette a köztéri műalkotásról a képeket.

Címke: 

Oldalak