NEM Tetszik!

Ez botrányos! Az ellenzék meggyalázta Szent István emlékét! Mikor kér bocsánatot Zágráb, Ábrahám, Kökény és társaik?

A napokban vérlázító dolgot tett Gyurcsány pártja, a Demokratikus Koalíció, mely Nagykőrösön beintegrálódott a Jobb Nagykőrösért Egyesület ellenzéki összeborulásába! Meggyalázták Szent István emlékét, erről számol be a Ripost augusztus 19-i lapszáma, címoldalon.

Címke: 

Végzetes áramütés érte a kocséri kis gólyát

A település facebook oldalán írják: Kedves Gólyabarátok! Többen jelezték, kérdezték a napokban aggódva, hogy esténként csak két gólyát lehet látni a fészekben, nem történt-e valami baja a családnak? Sajnos, nem volt alaptalan az aggodalom, nagyon szomorú dolog történt: július 20-án reggel Kocsér belterületén az egyik kis gólya halálos áramütést szenvedett.

Címke: 

Megszüntetné a nagykőrösi mozit a Jobbik és a Jobb Nagykőrösért Egyesület?

Korábbi lapszámunkban megírtuk, hogy Nagykőrösön egyre népszerűbb a mozi, mely a környéken a legolcsóbb jegyárakkal várja a közönséget, széles filmrepertoárral. A teljes árú jegyeket 890 forintért, a diák és nyugdíjas jegyeket pedig 700 forintért árusítják.

Címke: 

László Ferenc ügyvédjének tettestársai már beismerő vallomást tettek

A különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt Czeglédy Csaba kilenc tettestársa már beismerő vallomást tett és büntetési tételéről egyezséget kötött az ügyészséggel.

Címke: 

A nagykőrösi ellenzék már az igét hirdetőket sem kímélné! Meg akarják őket kövezni? Ki akarják őket végezni?

Félelmetes komment jelent meg a minap Zágráb Nándor közösségi oldalán az egyik bejegyzése alatt, melyben nyíltan megfenyegetik az igét hirdetőket.

Címke: 

Oldalak