Közérdekű

CSALÁDI NAP: Jókor, jó helyen, szeretetben

A Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata 2019.04.18.-án a gondozott családoknak húsvétváró családi napot szervezett. A családi nap célja, hogy a Szolgálat az általa gondozott családok gyermekei számára kikapcsolódási lehetőséget biztosítson, ezzel a családsegítők és a családok kapcsolatát erősítse.

Címke: 

NAGYOBB FORGALOMRA, TORLÓDÁSRA SZÁMÍTHATNAK TÖBB ÚTVONALON IS A KÖZLEKEDŐK A HÚSVÉTI ÜNNEPEK IDEJE ALATT

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján már április 18-tól több gyorsforgalmi útvonalon is a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, elsősorban a várhatóan megnövekvő nemzetközi forgalom miatt. Az autósok hosszabb menetidőre számíthatnak, aktuális forgalmi helyzetről pedig érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk.

Címke: 

Akcióban vadászaink! A Nagyerdei Vadásztársaság is példamutató módon vett részt a szemétszedési akcióban

Részt vett vadásztársaságunk is a TeSzedd akcióban!
Március 30-án, szombaton a Nagykőrösi Nagyerdei Vadásztársaság tagjaival is csatlakoztunk az országos szemétszedő kezdeményezéshez a TeSzedd akcióhoz.

Címke: 

Figyelem! Újraindult az Otthon Melege Program! Konvektorcserére lehet pályázni!

Folytatódik az Otthon melege program konvektorcsere alprogramja, amelynek keretösszege 2 milliárd forint lesz, az érdeklődők pályázataikat országosan május 20-tól küldhetik be - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára a Construma építőipari kiállítás részeként felépült ÖkoCity bemutatóház megnyitóján szerdán Budapesten.

Címke: 

Oldalak