Közérdekű

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Címke: 

A szomszédban is landolhatunk: Polgári repülőtér lesz Kecskeméten

Polgári célokra is hasznosítanák a Gripenek állomásoztatására használt kecskeméti katonai repülőteret – írja keddi számában a Magyar Idők, amely szerint a vegyes funkció kialakítása elsősorban a régióban működő Mercedes-gyár beszállítóinak igénye miatt merült fel.

Címke: 

Kezdődik az iskola: Legyenek biztonságban gyermekeink!

Most már tényleg nincs sok az idei nyári szünetből, hamarosan itt a tanévkezdés. 2018. szeptember 03-án minden iskolába becsengetnek, újra az iskolapadokban töltitek napjaitokat. Van köztetek olyan, aki most kezdi az első osztályt az általános iskolában, van, aki középiskolába lép és természetesen vannak, akik az idei tanévet már felsőoktatási intézményben folytatják.

Címke: 

A Virágos Magyarországért verseny főzsűrije is gyönyörűnek látja Nagykőröst

A Virágos Magyarország verseny országos zsűrije is gyönyörűnek találta Nagykőröst - A Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny szervezőinek annyira megtetszett Nagykőrös legutóbbi itt tartózkodásuk alkalmával, hogy a verseny legmagasabb szakmai stábját, az országos fő zsűri figyelmébe ajánlották városunkat.

Címke: 

Oldalak