Közérdekű

Mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak

Bárhányszor megy Soros György Brüsszelbe, bárhányszor tűzik napirendre az illegális bevándorlás kérdését, bárhány szövetségese van Soros Györgynek Brüsszelben, mi nem fogunk meghátrálni. Ide illegális bevándorló nem fog bejönni a jövőben sem- mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Címke: 

Álhír a milliós lakáskorszerűsítési támogatás!

2,5 millió forintos lakáskorszerűsítési támogatást ígér az a hír, amely napok óta terjed az interneten. A felhívás szerint az önkormányzatoknál kell megigényelni az összeget, amit 14 napon belül utalnak. ÁLHÍR: „2018 tavaszától 2,5 milliós támogatásra jogosult minden Magyarországon élő, magyar állampolgár.

Címke: 

Szombattól erre figyeljen! A zsaruk rákattannak a biztonsági övekre!

A biztonsági öv, a biztonsági gyermekülés és a bukósisak, tehát az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik a rendőrök szombattól hétfőig egy országos akció keretében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

Címke: 

Riasztás van! Szombattól jön a hó és az ónos eső!

Az elmúlt napok tavaszias időjárása után rövid időre visszatér a tél, az ország északi és nyugati területein ráadásul szombaton és vasárnap az intenzív havazást viharos széllökések kísérhetik, így egyes térségekben hófúvásokra is számíthatnak a közlekedők, sőt, keleten és délen fagyott vagy ónos eső is várható.

Címke: 

Földi László országgyűlési képviselő is segített megtalálni az elveszett abonyi fiatalembert

Egy napig nagy lázban égett Abony, mert egy köztiszteletben álló helyi család egyik faiatal tagja eltűnt. A keresésében segített Földi László országgyűlési képviselő is, akinek a család külön is köszönetet mondott. A fiatal férfi még csütörtökön tűnt el, és pénteken a fővárosban találták meg egy szállóban.

Címke: 

Oldalak