Közélet

Kedden és szerdán cudar havas idő lesz! Erre figyelmeztet a KÖZÚT is

Az előrejelzések alapján keddtől ismét jelentős havazás várható a Nagykanizsa-Nyíregyháza vonaltól délre. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is 12 órás váltott műszakokban, minden rendelkezésére álló emberi és gépi erőforrásával a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon fog dolgozni. Ugyanakkor a szakemberek felhívják a figyelmet arra, hogy a 0-24 órás munkavégzésük mellett folyamatos havazás idején időszakosan téliesebb útviszonyokra és lassabb haladásra kell egyes térségekben készülnie az autósoknak.

Címke: 

200 főt ajándékozott meg a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete!

Megtartotta a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete 2018.évi utolsó programját, mely az Évzáró Vacsora volt. Az Egyesület elnöke Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna köszöntötte a megjelenteket, majd sor kerültek a Vezetőség és az önkéntes segítők munkáinak megköszönésére.

Címke: 

Pezsgőket tesztelt a hatóság: Mindegyik átment a vizsgán, de itt vannak a legjobbak is

Élelmiszerbiztonsági szempontból mind a 32 fajta vizsgált édes fehér pezsgő megfelelt a jogszabályi előírásoknak, jelölési hiba miatt azonban egy esetben intézkedni kellett - tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szupermenta termékteszt program során végzett vizsgálata eredményéről.

Címke: 

Oldalak