Közélet

Ki lesz Nagykőrös szépe? Egy hónap múlva kiderül! Várják a nevezéseket!

Az idei évben első alkalommal kerül megrendezésre a Nagykőrös szépe verseny, melynek facebook oldala is elindult már. Az eredményhirdetés a szeptemberi Arany Napok keretében lesz a Cifrakertben a nagyszínpadon. Lapunk folyamatosan számol majd be az előkészületekről, valamint a verseny állásáról.

Címke: 

Tartós, biztos fogyás! Szabaduljon meg Ön is felesleges zsírpárnáitól!

A Jing Jang Fogyasztó Stúdióban járt lapunk, ahol a huszonegyedik század legmodernebb gépeivel, és eszközeivel hozzák csúcsformába a Hölgyeket. Beszélgetőpartnerem a mindig mosolygós, készséges segítőkész, szakmájában igényes, és profi Kollár Tímea, aki szeretettel várja mindazokat, akik szeretnének megszabadulni súlyfeleslegüktől, zsírpárnáiktól. Az eredmény nem csak kilókban, hanem komoly centiméterekben is mérhető, ha a Tímea által javasolt módszereket alkalmazzák a vendégeken.

Címke: 

Rengeteg felejthetetlen élményt szereztek a táborozók Balatonakalin

Ahogyan az elmúlt években, az idén is nagyon sok diák táborozott Balatonakalin, a Nagykőrös Város tulajdonát képező létesítményben, melynek kezelője a Nagykőrösi Szolgáltató Központ (NSZK). Szerencsésnek mondhatók a kőrösi diákok, sportolók, hiszen egy remek szálláshely áll rendelkezésére mindazoknak, akik táborozni szeretnének a Balatonon, a nyár folyamán. Az elmúlt években folyamatosan szépítették, csinosították a létesítményt saját költségvetésből úgy, hogy mindez önfenntartóvá vált.

Címke: 

Kriston intim torna: Tegyen Ön is egészségéért, szépségéért!

dves egészségtudatos és életminőség változásra vágyó nők!

Mindenkit várok a Kriston Intim Tornára, akik szeretnének tenni INTIM EGÉSZSÉGÜKért GYÓGYSZER-, MŰTÉT- ÉS ESZKÖZMENTESEN. 12 óra után valódi tudással felvértezve mindenki otthon tudja végezni a gyakorlatokat, amit egyénre szabottan állítok össze. A hatékonyságot egy különleges, rendszeres gyakorlást segítő hanganyag is biztosítja.

Címke: 

GYERMEKNAP A NAGYCSALÁDOSOK NAGYKŐRÖSI EGYESÜLETÉNÉL

Nagyon szép időben, csodás helyen, programokkal és élményekkel teli közel 2 napos gyermeknapi programon vehettek részt a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesületének tagcsaládjai. A szervezők péntektől várták a családokat a Pálfájai erdőben. Tábornyitás után tábortűz mellett nyársaltak, vacsoráztak közösen, amelyet hajnalig tartó beszélgetés követett.

Címke: 

Oldalak