Közélet

Kriston intim torna Nagykőrösön decemberben! Tegyen Ön is intim egészségéért!

A Kriston Intim Tornára egészségtudatos és életminőség változásra vágyó nőket várok, akik szeretnének tenni intim egészségükért gyógyszer-, műtét- és eszközmentesen. 12 óra után valódi tudással felvértezve mindenki otthon tudja végezni a gyakorlatokat, amit egyénre szabottan állítok össze. A hatékonyságot egy különleges, rendszeres gyakorlást segítő hanganyag is biztosítja.

Címke: 

Jubileumi családi bál a Nagycsaládosoknál

A Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesülete megalakulásának 25. évfordulójára rendezett programsorozat befejező részét tartotta meg az Egyesület egy Jubileumi Családi Retro Bál keretében, ahol közel 200 fővel ünnepelték együtt a 25. évfordulót. A bálon köszöntőt mondott Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, és Rendek Ildikó, Régiós Vezető.

Címke: 

A Nagykőrösi Oroszlán Gyógyszertár Kiváló Gyógyszertár 2019 díjat kapott az egészségügyben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért

A Nagykőrösi Oroszlán Gyógyszertár „Kiváló Gyógyszertár 2019” elismerésben részesült, amelyet október 8-án adtak át Budapesten a Magyar Kórházszövetség és a Medicina Fórum közös szervezésében megrendezett XI. Medicina Konferencia keretében.

Címke: 

Nagykőrösön forgatott az Itthon vagy stábja! Csodálatos kisfilm készült

"Nagykőrös szerencsés, valójában dúskál a zöldben!" - hallható az adásban. Nagy- nagy szeretettel beszélnek az adásban Nagykőrösről. A filmen megelevenedik a jelen, melynek komoly múltja és hagyománya van. Nézze meg Ön is az adást online IDE kattintva, vagy 2019. október 25., pénteken 16.35 órától, valamint 2019. október 26., szombat 17.33 órától, az M1 csatornán.

Címke: 

Nagyon népszerű volt az intim torna Nagykőrösön: Ezt mondták róla a Hölgyek!

A Kriston Intim Torna testet és lelket megmozgató torna!

Nagykőrösön az első Kriston Intim Torna tanfolyam hallgatói megtöltötték az Arany János Kulturális Központ Klubszobáját. Sokakat érdekel, milyen céllal megy el egy nő intimtornára, mit tapasztal a tréning végére és mit üzenne a sorstársainak, ezért Kotlárné Biró Ágnes tréner riportot készített a tanítványaival, aminek az esszenciáját itt olvashatják.

Címke: 

Tartós, biztos fogyás! Szabaduljon meg Ön is felesleges zsírpárnáitól!

A Jing Jang Fogyasztó Stúdióban járt lapunk, ahol a huszonegyedik század legmodernebb gépeivel, és eszközeivel hozzák csúcsformába a Hölgyeket. Beszélgetőpartnerem a mindig mosolygós, készséges segítőkész, szakmájában igényes, és profi Kollár Tímea, aki szeretettel várja mindazokat, akik szeretnének megszabadulni súlyfeleslegüktől, zsírpárnáiktól. Az eredmény nem csak kilókban, hanem komoly centiméterekben is mérhető, ha a Tímea által javasolt módszereket alkalmazzák a vendégeken.

Címke: 

Szentendrén jártak a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesületének tagcsaládjai

Egy igazán szép és tartalmas napot töltöttek a Nagycsaládosok Nagykőrösi Egyesületének tagjai a NOE Őszi Találkozóján. A programon megjelentek részt vehettek egy rendhagyó és egyedülálló kezdeményezésen, ahol 5 fiatal mondta ki a „boldogító igent” a Skanzen Amfiteátrumában.

Címke: 

Oldalak