Kék hírek

Gyalogátkelőhelyen gázolt két személyt egy autós Nagykőrösön- Hivatalos információkkal

Lapunk a ma reggeli balesetről kérdezte az illetékest: " A jelenleg rendelkezésre álló adataink szerint 2019. március 12-én 9 óra 40 perc körüli időben Nagykőrös belterületén, a Ceglédi út 7/A szám előtti útszakaszon lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyen egy személygépkocsival közlekedő férfi két nőt gázolt el.

Címke: 

17 éves nagykőrösi fiatalember volt a tegnapi cserbenhagyásos gázoló.... Hivatalos rendőrségi közlemény

Megkaptuk a rendőrség szóvivőjétől a hivatalos tájékoztatást a tegnapi balesettel kapcsolatban. Kiderült, hogy a cserbenhagyásos gázoló egy helyi, 17 éves fiatalember volt, az esettel kapcsolatban büntetőeljárás indult.

Címke: 

László Ferenc kőrösi MSZP elnök vajon kenyérbe sütött reszelőt is visz a börtönbe a sok milliárdos adócsalással vádolt ügyvédjének?

László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök a mai napig aktív kapcsolatot ápol a több, mint 6 milliárdos adócsalás miatt eljárás alatt álló Czeglédy Csabával. Czeglédy László Ferenc és Gyurcsány Ferenc ügyvédje is volt, egészen addig, míg Czeglédy meg nem bukott. Bilincsben vitték el az ügyvédet, és előzetesben is ült. Czeglédy kilenc tettestársa már beismerő vallomást tett, erről lapunk is beszámolt. Egy országos hírt osztottunk meg csupán ezzel kapcsolatban, de már ez is elég volt ahhoz, hogy László Ferenc berágjon.

Címke: 

Megint támadnak az unokázós trükkös csalók!

Mindennapjaink jelenségévé vált az a fajta úgynevezett „trükkös” bűnelkövetési módszer, amely főként az egyedül élő időskorúakat érinti. Az elkövetők személyesen vagy telefonon keresik fel áldozataikat, ahol kihasználva hiszékenységüket, különböző történetekkel férkőznek a bizalmukba.

Címke: 

Oldalak