Kék hírek

Vigyázat! Unokázós csalók bukkantak fel ismét!

Mindennapjaink jelenségévé vált az a fajta úgynevezett „trükkös” bűnelkövetési módszer, amely főként az egyedül élő időskorúakat érinti. Az elkövetők személyesen vagy telefonon keresik fel áldozataikat, ahol kihasználva hiszékenységüket, különböző történetekkel férkőznek a bizalmukba.

Címke: 

15 éves autótolvajt fogtak el a kecskeméti rendőrök

A rendőrök a fiatalkorú ellen engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt külön eljárást kezdeményeztek. Egy helybéli férfi bejelentést tett 2019. november 2-án délután a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsén, mert ismeretlen tettes eltulajdonított a háza elől egy Nissan személygépkocsit. A nyomozók elrendelték a jármű körözését, ezzel egyidejűleg megkezdték a felkutatását.

Címke: 

Tolószékes hajléktalant vertek meg és raboltak ki Kecskeméten- Fegyházbüntetést kér az ügyész

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített rablás bűntette miatt vádat emelt egy 64 éves kecskeméti férfi ellen, aki 2017 decemberében ököllel megütött és kirabolt egy tolószékes kecskeméti hajléktalant – írja az ügyészség.

Címke: 

Rómába csalta áldozatait az ál- autókereskedő- Vádat emelt ellene a Nagykőrösi Ügyész

A Nagykőrösi Járási Ügyészség csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki autóvásárlás ürügyén Rómába hívta és ott ejtette tévedésbe a vevőit, jelentős kárt okozva.

Címke: 

Elkapták a tolvajt, aki heteken keresztül rettegésben tartotta a kecskeméti autótulajdonosokat

Több autót is feltört egy férfi Kecskeméten a gyanú szerint. Általában az autókból a rádiót lopta ki, de volt, hogy mást. És előfordult, hogy egész egyszerűen összetört egy kocsit, aztán elmenekült.

Címke: 

Oldalak