Kék hírek

Felborult egy autó Nagykőrös közelében

Felborult egy személyautó vasárnapra virradóra a 441-es főút 19-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult autó forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet és megszüntették a forgalmi akadály.

Címke: 

Másfél millió forintot csalt ki egy „unokázó” csaló megyénkben

A Nagykátai Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki egy 88 éves nagykátai asszonytól másfél millió forintot csalt ki azzal ürüggyel, hogy a rokona balesetet szenvedett, segítségre szorul, és azonnal pénzre van szüksége.

Címke: 

Lecsukták a ceglédi vasútállomás rablóját- Az ügyész súlyosbításért fellebbez

Háromnegyed óra alatt elfogták, három hét alatt elítélték a rablót - A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki a ceglédi vasútállomás aluljárójában rabolt ki egy nőt.

Címke: 

Rendőreink bemutatják: Egészségnap az óvodában

2019. április 6-án a „Bűnmegelőzés napja” programsorozat első állomásaként a Nagykőrösi Rendőrkapitányság kollégái az Arany János Református Általános Iskola és Óvoda által szervezett egészségnapon bűn-és balesetmegelőzési tematikus programmal készültek a kisgyermekes családoknak.

Címke: 

Riasztópisztollyal és késsel fenyegetett gyerekeket egy férfi Nagykőrösön

A nagykőrösi rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást egy 37 éves férfi ellen. A Nagykőrösi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 37 éves helyi férfi ellen.

Címke: 

Oldalak