Gazdaság

KŐRÖSI IPAROSOK V. RÉSZ: A SZILÁDI HÁZASPÁR

Sziládi Ambrusné és Sziládi Ambrus MŰSZERÉSZ MESTEREK - A Nagykőrös és Vidéke Ipartestület tagjainak bemutatása sorában egy városszerte közismert, népszerű házaspár következik. Sziládi Ambrusné a közelmúltban vehetett át 25 éves pártoló tagságáért kitüntetést a szervezettől. A kerékpár műszerész házaspár Hölgy tagja igen szerényen adja át szót férjének, aki elmondta, hogy idén lesz a 40 éves házassági évfordulójuk, és jóban - rosszban együtt voltak a szeretetben eltöltött évek alatt. A nap 24 óráját együtt töltötték, de ez csak szebbé - jobbá tette a kapcsolatukat. Két gyermekük van, a lányuk pénzügyesként Nagykőrösön dolgozik, a fiuk Budapesten él, a Parlamenti Őrség tagja immár négy év óta.

Címke: 

Rekordévre számítanak a Bonduelle kőrösi gyárában!

Itt a nyár és ezzel indul a szezon a Bonduelle-nél. Az már e cikk címéből is kiderül, hogy nem is akármilyen várakozásokkal vágnak bele az idei csúcsüzembe, és tovább olvasva azt is megtudhatja, minek a fejlesztésére költöttek a kőrösi gyárban mintegy 1 millió eurót, vagy éppen az üzem mely társadalmi programja szélesedik országossá, és miként hasznosul cégen belül is a nagykőrösi egység víztisztítási sikere. Alábbiakban Tóth László igazgatóval készült interjúnkat olvashatják.

Címke: 

Garantáltan mindig friss, jó áron, éselső sorban magyar! Zöldségbolt nyílt a TIBIKER-ben

A családok kedvenc nagykőrösi élelmiszer kisáruházában mindig történik valami. Rengeteg fejlesztés, újítás folyt az elmúlt évben már, most a vásárlói igényeknek megfelelően zöldséges standdal rukkoltak elő.

Címke: 

Nagykőrösnek fontosak az „iparosok” – Kitüntetések a közgyűlésen

Április 27-én került sor a Nagykőrösi Ipartestület éves közgyűlésére, melyen Dr. Körtvélyesi Attila Nagykőrös Város alpolgármestere is részt vett, és köszöntötte a jelen lévő tagokat, akik ezen jeles eseményen szép számmal jelen voltak.

Címke: 

Oldalak