Gazdaság

A héten érkezik a nyugdjíprémium

Két és fél millióan számíthatnak a novemberi nyugdíjprémiumra, mert nemcsak az öregségi nyugdíjasok, hanem minden nyugdíjszerű ellátásban részesülő ember megkapja azt, aki jogszabályilag jogosult rá - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Címke: 

Töretlenül a lakosság nagy kedvence az idén ötéves TIBIKER!

A TIBIKER nagykőrösi boltjában mindig történik valami. Ez alatt az aktív, pezsgő vásárlóbarát közösségi életet, valamint a folyamatos fejlesztéseket értjük. Aki figyelemmel kíséri a TIBIKER üzletét, megtapasztalhatja, hogy szinte minden hónapban bővül a választék, a kínálat a fogyasztói igényeknek megfelelően.

Címke: 

Nagy volt az öröm a TIBIKER-ben: Ismét ajándékutalványokkal kedveskedtek a rászoruló családoknak

A TIBIKER nagykőrösi üzletében immár évek óta tradíció, hogy a vásárlók ajánlásai alapján megajándékoznak rászoruló családokat. Ebben a hónapban is két boldog anyuka vehetett át gyermekeivel közösen 10- 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt, melyet alapvető élelmiszerek vásárlására fordítanak.

Címke: 

Tovább harcol a Kormány az adómentes pálinkafőzésért

A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, Tállai András a Magyar Nemzet szerdai számában úgy fogalmazott: a pálinkafőzés hozzátartozik Magyarország hagyományaihoz. Hangsúlyozta, hogy az európai vitákban ügyelni kellene arra, hogy az európai közösség egyik tagállamát se vágják el hagyományaitól.

Címke: 

Íme, ők a TIBIKER boldog nyertesei

Ez a hónap sem telhetett el anélkül, hogy TIBIKER élelmiszer áruházban ne sorsoltak volna az üzletvezető- tulajdonosok a rászoruló családok közt, a vásárlók ajánlásai alapján kétszer ötezer forint értékű vásárlási utalványt. Az egyik szerencsés nyertes Dobos Lászlóné és családja. Az anyuka elmondta, hogy egy hároméves kisgyermekük van, minden nap itt vásárolnak.

Címke: 

Igazi mintatelepet működtet a Cselóczki család! Még a taiwani állategészségügyi miniszter is személyesen megnézte!

Szeretettel gratulálunk a nagykőrösi Cselóczki Attilának és családjának, és kívánunk lapunk nevében is további eredményes gazdálkodást! Ez példaértékű!
A napokban Cselóczki Attiláék sertéstartó telepén külföldi delegáció járt, a NÉBIH munkatársainak meghívására. A taiwani delegáció tagjai tanulmányozták az állattartást a telepen.

Címke: 

Oldalak