Zágráb Nándor újabb ordas hazugsága! Megszavazta Dr. Czira Szabolcs előterjesztését, semmiféle harc nem volt!

Ahogyan azt már megszokhattuk, a politikai szélhámos Zágráb Nándor hatalmasat hazudott. Azt állítja, hogy harc volt csatornaügyben a novemberi rendkívüli képviselő- testületi ülésen. Ez nem igaz, mert simán megszavazta Tornyi Béla Ernő jobbikos párt- elvtársával együtt a Dr. Czira Szabolcs polgármester által benyújtott előterjesztést. Ennek lényege az, hogy a polgármester javaslatára segítik az érintetteket abban, hogy a Nagykőrösi Víziközmű Társulat számoljon el érdemben mindenkivel. Annak ellenére, hogy Zágrábék megszavazták az előterjesztést, előtte a szélhámos nagykőrösi Jobbik elnök, Zágráb, hosszasan szónokolt agresszív stílusában. Mindenfélét összehordott a témában. Mindezt úgy tette, hogy egy saját magára állított videokamerának mondta el hazugságait, hogy azt később saját önös céljaira felhasználhassa.

 

Talán jobb lenne, ha inkább arról vallana színt a nagykőrösi Jobbik még megmaradt maroknyi tagságának, hogy Volner Jánost miért hagyta cserben? Miért nem támogatta Volnert, mikor kilépett a Jobbikból? Miért nem is említi a nevét Volnernek mostanában, amikor korábban őt akarta belügyminiszternek? Vajon miután Volner átlépett a Mi Hazánk Mozgalomba, követi-e őt Zágráb Nándor és Tornyi Béla Ernő is? Vajon esetleg Ábrahám Tibor, Volner János barátja is belép a Mi Hazánk Mozgalomba? 

 

Mi lesz a nagykőrösi Jobbikkal, melyet a Zágráb- Tornyi duó már teljesen szétzüllesztett? Mennyi apanázst kap, hány forintot Zágráb a Jobbiktól azért, hogy elárulva Volner Jánost bent maradt a pártban? Vajon mivel tartja sakkban Zágráb Ábrahám Tibort, egyesületi tagtársát, hogy az még mindig „ szponzorálja „ áldatlan tevékenységét? Mikor telik be a pohár Ábrahámnál, és teszi lapátra a szélhámos Zágráb Nándort?


Ezekre nem válaszolnak az „ urak „. Csak hazudnak, hazudnak, hogy eltereljék a figyelmet a fenti kérdésekről.

 

Lőrinczy Veronika