ZÁGRÁB NÁNDOR POLITIKAI KASZINÓT CSINÁL NAGYKŐRÖSBŐL

A címben leírtakat nem mi állítjuk, hanem az a Mészáros István, aki tett egy kósza kísérletet arra, hogy Márki- Zay Péter mozgalmához csatlakozva összefogást hirdessen az ellenzék részéről Nagykőrösön. Ám mikor Zágráb Nándor ezt megneszelte, egy elszabadult „torpedóként” csapódott bele a Márki- Zay féle csapatba, ahol tetemes károkat okozott már most. A „torpedó”, azaz Zágráb szétcsapta az egységet, egy pillanat alatt, mert Zágráb belépését követően két elnökségi tag már távozott. A működés és gazdálkodás nem átlátható, komoly belső ellentétek feszítik a szervezetet – erről beszélt több alapító is a Népszavának.


Az országos sajtóban arról is írtak a minap, hogy Nagykőrösön a Népszava információi szerint hiába próbált a helyi Kossuth Kör valóban élére állni az ellenzéki megállapodásnak, ők döbbentek meg leginkább azon, hogy Márki-Zay Péter egyszer csak a megkérdezésük nélkül jelentette be: Zágráb Nándor személyében a Jobbik helyi politikusa lesz Czira Szabolcs fideszes polgármester kihívója. Mészáros István elnök ezért „Barta László meghekkelte a Kossuth Körünket” címmel írt nyílt levelet a mozgalom közösségi oldalára (kettőt is, mert az elsőt letiltották a felületet kezelők), amelyben arra szólítják fel az elnököt, hogy vonja vissza Zágráb Nándor támogatását. Ez a mai napig nem történt meg, Zágráb Nándor elszabadult, és tovább mesterkedett, a saját politikai hasznát lesve.Elkezdett tehát szétesni Márki- Zay mozgalma, miután oda betette lábát Zágráb.  Elkezdett szétesni, a bukás szélére került a Jobbik, miután oda Zágráb Nándor belépett. Korábban a Seres Mária féle Civil Mozgalom indult hanyatlásnak, miután Zágráb belekerült. Zágráb a bomlasztó elem? Minden bukásra van ítélve, ahová ő odacsapódik? Nagyon így fest. Októberben Zágrábék valószínűleg sok buktát megesznek majd.


Jelenleg mindenféle álindokokkal aláírásokat gyűjtögetnek, magánszemélyek adatait szedegetik össze, ki tudja milyen személyes céllal. Azt sem tudhatjuk, hogy ezeket az aláírásgyűjtési akciókat bejelentették-e egyáltalán valahova a jogszabályoknak megfelelően. Azt sem tudjuk, mi lesz a sorsuk az összegyűjtött aláírásoknak. Minden esetre vigyázzanak, kinek, mikor és mit írnak alá!


LV, képünk illusztráció

 

 

Címke: