Zágráb Nándor pártja elesett és meg fog szűnni?

Volner János: A Jobbik elesett és meg fog szűnni, mint nemzeti párt- Lelkiismereti okokból távozott a Jobbikból Volner János. A politikus erről az ECHO TV új műsora a Jó reggelt! szerda reggeli adásában beszélt. A távozó alelnök szerint folyamatosan próbálta a saját pártja értékvesztését, balra tolódását fékezni, de be kellett látnia, hogy reménytelen küzdelmet folytat. Volner János úgy fogalmazott, ilyen módon a Jobbik elesett és meg fog szűnni nemzeti pártnak lenni.

Kedden jelentette be Volner János, hogy kilép a Jobbikból. A parlamenti képviselőcsoportból távozó két képviselő közül Fülöp Erik már elhagyta a pártot, Apáti István pedig követni fogja példájukat. 

Volner János az ECHO TV-ben úgy vélte, számára elfogadhatatlan az, hogy az egykori nemzeti párt balra tolódik s biztosra veszi azt, hogy az önkormányzati választásokra már úgy fog ráfordulni, hogy létrejön egy országos szintű koordináció a baloldallal, vagyis a Jobbik össze fog fogni a balliberális erőkkel. 

Nehéz Attila műsorvezető azon kérdésére, hogy „mi volt az utolsó csepp a pohárban”, Volner János kifejtette, a Jobbik vezetése jelenleg egy magát liberális balközép párttal, az LMP-vel szeretne minél szorosabb szövetséget kötni

 
Kiderültek azok a Soros-kapcsolatok, melyeket magam is felfedtem a sajtóban. Nevekkel bizonyítottam ezt a kapcsolódást
– emelte ki Volner János, aki szerint Jakab Péter szóvivő nem véletlenül menekült botrányokozásba az ECHO TV Napi aktuális című műsorában

Volner János azt is elfogadhatatlannak tartja, hogy a Demokratikus Koalíció képviselőjével egyeztetett a Jobbik-vezetés egy időközi választás előtt és a Jobbik maga is asszisztált ahhoz, hogy a DK választási győzelmet arathasson. Hozzátette: olyan párttal, ami Gyurcsány Ferenc pártját segíti győzelemhez, vagy ahol Soros György emberei ülnek, az egy olyan ellenzéki politika, ami a megélhetési politizálás körébe tartozik. 
 
A politikus felhívta rá a figyelmet, a jelenlegi pártelnök, Snedier Tamás gyakorlatilag összeomlott, nem mer egyetlen televíziós stúdióba bemenni, nem mer nyilatkozni és elmenekül a médianyilvánosság elől. 

A teljes beszélgetés: 

Forrás. Echo TV