ZÁGRÁB NÁNDOR NEM SZAVAZTA MEG, HOGY AZ ÉRINTETTEK MEGKAPJÁK AZT, AMI A CSATORNABERUHÁZÁSBÓL JOGOSAN VISSZAJÁR! Nem is érdekli a lakosság?

Zágráb Nándor nem szavazta meg, hogy az érintettek visszakapják a csatornaberuházás többletbefizetését! El sem ment a képviselő- testület ülésére!

 


Nagykőrös Város Önkormányzat képviselő- testülete augusztus 29-én rendkívüli ülést tartott, melyen a jelenlévők megszavazták azt, hogy a lakosság visszakapja azt a csatornaberuházás során keletkezett maradványösszeget, mely a lakossági túlfizetésekből adódik. Az indítványt Dr Czira Szabolcs polgármester terjesztette elő, és elmondta, hogy Nagykőrös Város Önkormányzata fogja átutalni az érintetteknek a visszajáró összeget, amennyiben a Nagykőrösi Víziközmű Társulat rendelkezésre bocsátja a jogszabályok tiszteletben tartása mellett az ehhez szükséges dokumentumokat.

 


Zágráb Nándor, aki öncélúan „cirkuszol” hosszú hónapok óta a csatornapénzzel, és hazugságokkal gerjeszti a városban az indulatokat, és el sem ment a képviselő – testület ülésére, így nem szavazta meg, hogy az érintettek a pénzükhöz jussanak. Ezzel Zágráb Nándor durván semmibe veszi a nagykőrösi választókat. Vele ellentétben Nagykőrös Város polgármestere, és a többségi városvezetés eddig is mindent megtett annak érdekében, és ezek után is megtesz, hogy az érintett lakosok megkaphassák a csatornapénzből azt, ami nekik jogosan visszajár. Most is a tettek mezejére léptek, Zágráb Nándorék azonban csak hazudoznak, blöffölnek a témában.

 


Korábban még a választási kampány előtt a Jobb Nagykőrösért Egyesület, vele együtt a JOBBIK, MSZP, DK aláírásokat gyűjtött. Azt a mai napig nem tudjuk, hogy egészen pontosan mire. Azt sem tudjuk, hogy a lakosság személyes adatait tartalmazó aláírásgyűjtésre kértek-e engedélyt a hatóságoktól. A legfontosabb, hogy nem tudhatjuk, hogy mi lett ezeknek az aláírásoknak a sorsa. Kihez kerültek az emberek személyes adatai? Mire használják fel azokat?

 

Részletek később!

LV