Zágráb Nándor nem cáfolja, hogy folyamatosan hazudik

Zágráb Nándor a nagykőrösi " szélhámos " Jobbik elnök pár nappal ezelőtt észbe kapott és reagálni próbált Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester szavaira. A városvezető a legutóbbi képviselő- testületi ülésen teljesen tényszerűen felsorolta Zágráb Nándor hazugságait. Ebből cikk is született az Önkormányzati Hírek nyomtatott lapszámában, melyben a szerző leírta Dr Körtvélyesi Attila szavait. Zágráb Nándorhoz csupán annyi jutott el, hogy megszámolja, hogy egy cikkben összesen hányszor írták le a nevét. Azt mondja, hogy összesen 12-szer. Nárcisztikus rohamában jólesően nyugtázza ezt a tényt. Pedig nagyon nem kéne neki, hiszen ez semmiképpen nem lehet dicsőség, mert a hazugságok számát is mutatja ez a 12-es szám.

 

Nyilvánvaló, hogy Volner János is hatalmasat

csalódott a helyi Jobbikban, de főleg a nagykőrösi elnökben,

Zágráb Nándorban, aki hazugságaival elhitette vele

a fényes szereplést az országgyűlési képviselő választásokon.

 


 

Április közepe óta Volner nem jön Nagykőrsöre, nem mutatkozik Zágrábbal. Már nem is osztja a Jobbikos posztokat sem Zágráb, mintha a párt megszűnt volna számára. Nyilvánvaló, hogy súlyos következményei vannak a Jobbik bukásának. Mondhatni, hogy se pénz se posztó. A Jobbik anyagi csődben van, vélhetően Zágrábot már nem pénzelik tovább.

 

Zágráb azonban biztonsági játékot űzött, maradt

a Jobb Nagykőrösért Egyesület alelnöke, ahol azért még akad pénz.

Ábrahám Tibor „ úri passzióból „ finanszírozza az álcivil szervezetet,

ahol bizonyára csurran- cseppen Zágrábnak is ez meg az.

Minden esetre Ábrahám lányát „ kigolyózta „ a képviselő- testületből,

elfoglalta annak székét.

 


Tanulság: Aki mellé a választási kampányban odaáll Zágráb Nándor, az csúfosan megbukik. Ez történt Ábrahám Edittel a helyi választásokon polgármester jelöltként, és Volner Jánossal is országgyűlési képviselő jelöltként. Kíváncsian várjuk, lesz-e még olyan, akit palira lehet venni hatalmas hazugságokkal, akivel el lehet hitetni, hogy „ győzünk „….

LV

 

Nyitóképünkön balra Ábrahám Edit bukott önkormányzati képviselő, mellette Zágráb Nándor jelenlegi helyi Jobbik elnök, előttük Vágó Tibor István, akkor még Jobbik elnök, akit szintén kigolyózott Zágráb, és a jobb szélen Tornyi Béla Ernő, akit eddig nem sikerült " kipöccenteni "- Kép: 2017. aug. 20.