Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök a szemkilövetős Gyurcsány emberével koszorúzott az 1956-os megemlékezésen

Komoly válságban lehet a nagykőrösi Jobbik, ha már Zágráb Nándor odáig süllyedt, hogy a Demokratikus Koalíció kőrösi helytartójával, a szemkilövetős Gyurcsány Ferenc emberével, a DK-s Kökény Gáborral együtt koszorúz az 1956-os városi megemlékezésen. Példátlan arcátlanság ez, mint ahogyan az is, hogy vele együtt koszorúzott az a Dénes Dénes, akit már évekkel ezelőtt kizártak a Jobbikból, ellene etika vizsgálatot folytattak. Dénes náci, Hitler párti, antiszemita megnyilvánulásairól és asszonyveréséről híresült el. Mindezt megkoronázza az a tény, hogy Zágráb Nándor együtt dolgozik egy álcivil egyesületben Dr. Ábrahám Tiborral, aki volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő.

Kökény Gáborra visszatérve elmondható, hogy az idei országgyűlési képviselő választásokon Gyurcsány Ferenc hű pártkatonájaként támogatta jelöltjüket.

 

Szinte kegyeletsértő viselkedés az Zágrábtól,

hogy Kökény Gáborral, aki a 2006-os terror vezérének embere,

szemrebbenés nélkül koszorút helyezett el emlékezve az 1956-os áldozatokra.

 

Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc 12 év elteltével sem akar szembenézni a múlttal. A 2006-os őszödi beszédét követően kirobbant utcai zavargásokért egyértelműen Gyurcsány Ferenc a felelős. Ártatlan emberek szemét lőtték ki vagy verték össze őket. Gyurcsány azóta sem kért bocsánatot, és nem is akar. Hogyan lehet az, hogy ennek a pártnak az emberével merészel odaállni Zágráb Nándor egy kegyeletteljes 1956-os megemlékezésen? Vajon ezek szerint ő is egyet ért a szemkilövetésekkel? Ő is megtette volna azt, amit Gyurcsány, ha valaki ellenvéleményt formált volna? Ez elképesztő!

 

Lőrinczy Veronika

Kép: Zágráb Nándor, facebook