Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök a setét kocsmában saját magának tartott sajtótájékoztatót

Zágráb Nándor, mióta „ hátba szúrta „ Volner Jánost, a Jobbikot elhagyó választókerületi elnököt, és őt onnan kipöccentve beült a helyére, egyre vadabb hazugságokkal borzolja a kedélyeket a városban. November 26-án a helyi víziközmű társulat ülését követően beült törzshelyére, az egyik kőrösi szórakozóhelyre, fényes nappal úgy délután egykor, az UNICUM reklámok kereszttüzében gyakorlatilag saját magának tartott sajtótájékoztatót.

 

Úgy tudjuk, hogy ezen az az eseményen semelyik sajtó képviselője nem volt kíváncsi, nem vettek részt rajta sem újságírók, sem riporterek. Így aztán Zágráb saját magának tartott kiselőadást, ha úgy tetszik magában beszélt….  A kocsmazenész Zágráb Nándor ismét telehazudta saját portálját. Szemmel láthatóan otthon érezte magát a vendéglátó egységben, ahol az utóbbi hetekben gyakorta megfordul.

 

Ráadásul nem is egyedül mászkál oda, hanem lapinformációink szerint Ábrahám Tibor volt SZDSZ-es országgyűlési képviselővel, és Kustár Tamás Balázs ex fideszes ex alpolgármester nagygazdával jár oda. Nyilvánvaló, hogy a TV készülék alatt található törzshelyükön üldögélve szövögetik terveiket. Példának okáért azt, hogy hogyan is lehetne Kustár Tamásból Jobbikost faragni…. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy legközelebb melyik kocsmában bukkan fel a trojka, és mikor „ sajtónyilatkoznak „ saját maguknak legközelebb?

 

LV