Zágráb Nándor kivehetné üzemeltetésre a kőrösi strandot, de nem teszi meg- Vajon miért?

Zágráb Nándor, a politikai szélhámos bár kisvállalkozóként lazán bármikor kivethetné üzemeltetésre a nagykőrösi strandot, nem teszi meg. Vajon miért? Mi ennek az oka? Nem lát benne fantáziát? Elismeri ezzel, hogy azt nem lehet nyereségesen, de legalább nullszaldósan üzemeltetni? Mint az köztudott, több vállalkozó megpróbálta már a létesítményt működtetni, ám senkinek sem sikerült ezt gazdaságosan megtennie, a strand hatalmas veszteséget produkált.

 

Ennek alapvető oka az volt, hogy a nagykőrösi lakosság NEM látogatta olyan létszámban a strandot, hogy az kellő bevételt produkáljon. Így aztán sajnos nincs nyitva az EU-s forrásból felújított, magánkézben lévő strand.

 

Úgy tudjuk, hogy Zágráb Nándor és a hozzá közel álló egyének sem voltak sűrű látogatói a kőrösi strandnak. Például Ábrahám Tibor és felesége a Tiszakécskei strandfürdő törzslátogatója volt akkor is, amikor még működött a kőrösi létesítmény. Így aztán ők sem járultak hozzá a jegyárral ahhoz, hogy a kőrösi strand működhessen.

 

Igaz, volt olyan alkalom, amikor kivonult a Jobb Nagykőrösért Egyesület a helyi strandra. Ötforintos sörrel csalogatta be az embereket a programjára.

 

KorábbanVajon miből szervezte a Jobb Nagykőrösért a strandpartyt, ha a könyvelésében szinte NULLA forint a kiadás ? "- címmel írtunk minderről cikket.

 

A fekete strandparty az működött nekik, kíváncsian várjuk, hogy a tiszta, NAV felé bejelentett üzemeltetés az menni fog-e Zágráb Nándornak és Ábrahám Tiboréknak. Korábbi cikkünk IDE kattintva


Kép: facebook, balra Ábrahám Edit, jobbra Zágráb Nándor látható. Reméljük azért pózolnak így, mert épp át akarják venni üzemeltetésre a kőrösi strandot.

 

Címke: