Zágráb Nándor, helyi Jobbik elnök bugyuta Jobbikos posztjai senkit nem hoznak lázba

Zágráb Nándor, a helyi Jobbik elnöke közösségi oldalán kitett egy videot, melyen Jakab Péter látható. Zágráb helyi Jobbik elnök hat darab elvakult hívén kívül senki nem kedvelte ezt a posztot. Pedig Zágráb azt írta, hogy Jakab is támogatja a Jobb Nagykőrösért Egyesület azon embereit, akik indulnak az őszi választásokon. A Jobbik továbbra is zuhanórepülésben van, a volt hívek jelentős többsége elfordult tőlük. Mindezt jól mutatja az is, hogy Zágráb Nándor pártja, a Jobbik taszítja a szavazókat. A napokban Jakab Péter csúnyán beégett a paprikás krumplijával, amiből még a paprikát is kifelejtette….. A Pesti Srácok írja:


 Jakab Péter bejelentkezett arra, hogy ő legyen a Jobbik új vezetője. Kampány lévén szeretne kicsit populista lenni; ezen kívül azt is megmutatta egy videóban, milyen is a jobbikos paprikás krumpli. Úgy tűnik, a pirospaprika nem szükséges a Jakab-féle paprikás krumpliba; az sem baj, ha kétszer annyi a víz, mint amennyi kellene, az odakozmálásról már nem is beszélve.


Jakab Péter még ehhez sem ért, már csak a bohócsapka hiányzott a fejéről


– jelentette ki Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese. Pindroch Tamás szerint az „igazi séftől”, Gyurcsány Ferenctől kellett volna a jobbikos politikusnak segítséget kérnie, hiszen úgyis álltak már együtt egy pódiumon. Boros Bánk Levente azt a következtetést vonta le, hogy a „Jobbikban mindenki meghülyült a végére”. Ha valaki megnézi a Jakab Péter-videót, akkor – az elemző szerint – csak egy személy juthat eszünkbe, mégpedig Vona Gábor, aki ugyanezt műveli, ugyanebben a stílusban. Úgy fogalmazott:


Az alábbi linken kb 4 perc 50 mp-től megnézhető, hogy mit művelt Jakab Péter a kampány miatt a konyhában paprikás krumpli címszóval:


https://www.youtube.com/watch?v=TceZy4CR4ug

 

Képünkön: Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök balra, mellette a volt SZDSZ-ers országgyűlési képviselő Ábrahám Tibor, jobbra Oláhné Marika. Nem túl vidámak.