Zágráb Nándor folyamatos hazugságaival elérte, hogy már nem kívánatos személy a Jobbiknál sem?

A közelmúltban nagykőrösi Jobbik elnökké előléptetett Zágráb Nándor az országgyűlési képviselő választások óta úgy tesz, mintha semmi köze nem is lenne a Jobbikhoz. Csak időnként oszt meg egy gyenge, nyomokban Jobbikot tartalmazó posztot közösségi oldalán. Nagykőrösön csúnyán leszerepelt jelöltjük, Volner János, aki nyilvánvalóan nagyot csalódott Zágráb Nándorban és csapatában, akik hazugságaikkal elhitették vele, hogy győzni fog. Az eredmény azonban önmagáért beszélt. Így aztán nem csoda, hogy azóta sem került sor egy Volner- Zágráb találkozóra. Volner messze kerüli a politikai szélhámos Zágrábot és holdudvarának tagjait. Egy remek lehetőség adódott, hogy a Jobbik új országos elnökével találkozzon Zágráb Nándor, de ő nem vett részt azon a családi napon, melyet Újszilváson rendeztek meg a közelmúltban.

 

A rendezvényen ott volt Sneider Tamás a Jobbik Magyarországért Mozgalom új országos elnöke, de Zágráb Nándor nem jelent meg. 

 

Egy valamit is magára adó, a politizálást

komolyan vevő embernek mindenképpen

személyesen kellett volna bemutatkoznia az " új főnöknek ".

 

Őt azonban ezek szerint meg sem hívták, mert nem látták volna szívesen ebben a körben. 

 

Nyilvánvalónak tűnik, hogy hazugságaival elérte, hogy nemkívánatos személy lett a Jobbik számára. Nagyot csalódhattak benne, ismét megbukott. Úgy fest, hogy Zágráb Nándor semmit sem tesz a Jobbikért, a törésvonal kialakult. Kíváncsian várjuk, hogy mikor borul a bili, és teszik ki a pártból a folyamatos hazugságairól elhíresült Zágráb Nándort. LV