Zágráb Nándor a hatalmas választási bukása után tovább hazudik

Zágráb Nándor az április 8-án elszenvedett óriási veresége után - amit helyi Jobbik elnökként újra átélhetett- sem tudja abbahagyni a nagykőrösi lakosság lázítását és hergelését és a hazudozást. Persze látható, hogy nem vevő erre a józan többséget képviselő polgárság, a választási eredmény pedig megerősítette azt, hogy az igazság és a lakosság nem Zágrábék, vagyis nem a hazudozás, nem a hergelés oldalán áll. Pedig egy „vitézhez” és egy „lovaghoz” igazán méltatlan ez a viselkedés és stílus.

 

Zágráb Nándor már régen

megkapta és vélhetően vidáman

el is költötte már azt a pénzt,

amit támogatás formájában

kilobbizott dr. Czira Szabolcs

polgármester.

 

Majd a helyi álcivil egyesület alelnöke, helyi Jobbik elnök azt írta a napokban, hogy „Ahol találtak valamilyen mondvacsinált indokot, ott nem fizettek.” Ez egy újabb pofátlan hazugság Zágrábtól, attól az embertől, aki egyébként éppen arra lázította a tagokat, hogy ne fizessék be az érdekeltségi hozzájárulást. Ő maga eközben befizette rendben, időben, és már volt ideje el is költeni a támogatás formájában visszakapott pénzösszeget.

 

Majd ezt írja a facebookon Zágráb: „Ez nem kifogás, hanem hazugság.” Nem kedves Nándi, a hazugság az, amikor azt ígéri új konzervgyárat fog Nagykőrösön építeni, majd semmit nem tesz a megvalósításáért. A hazugság az, amikor Zágráb azzal riogatja az embereket, hogy elbontják a Gyopár úti garázssort. A hazugság az, amikor Zágráb azzal hergeli a polgárokat, hogy megszűnik a Dalmady óvoda és iskola. A hazugság az, amikor Zágráb a zeneiskola halálát és bezárását vizionálja. Zágráb tehát pontosan tudja, hogyan kell gátlástalanul hazudni, azonban egy szűk facebook-csoporton kívül már tényleg senki nem veszi komolyan, amit mond, leír.

 

Igazából mindegy is miket

hazudozik Zágráb,

a választók elmondták

a véleményüket róla is április 8-án,

Volnerrel együtt küldték el a sunyiba.

 

 

Ideje lenne, ha Zágráb a hazudozás és a facebookos gyűlölködés helyett végre elkezdene a nagykőrösiekért dolgozni, építsék fel az új nagykőrösi konzervgyárat első körben, utána pedig kezdjenek neki kifizetni a csatornapénz általuk beígért részét az érintetteknek. Ha ők ígérgetik felelőtlenül, akkor teljesítsék is ők.

Horváth Tibor