Zágráb Nándor a bűzügyben is hazudott!

A nagykőrösi ellenzék nem hagyja abba a folyamatos hazudozást. Sok ordas hazugságuk közül az egyik legutóbbi az volt, hogy a nagykőrösi városvezetést vádolták meg azzal, hogy ők az okozói annak, hogy Nagykőrösön időről időre bűz van. A valós problémát észlelve Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester a lakosság érdekében természetesen cselekedett, ahogy szokott, és a hatóságokhoz fordult, nem csak az ok kiderítése, hanem a bűz megszüntetése érdekében is.

 

Mit művelt közben az ellenzék? Mit tett Zágráb Nándor? Azt hazudta, hogy a városvezetés az oka a bűznek. Török György, aki lapunknak jelentette be elsőként, hogy Zágráb Nándor csapatában indul az őszi önkormányzati választásokon JOBBIK-MSZP színekben, levelezést folytatott a biogáz üzemmel. A cég válaszában elismerte, hogy ők voltak az okai a bűznek. Egy műszaki probléma miatt volt az erős kellemetlen szaghatás. Török György, tehát kiderítette a bűz okát: biogáz üzem! Magyarul megfogalmazva Török György bebizonyította, hogy Zágráb Nándor ismét HAZUDOTT! A bűz oka a biogáz üzem és nem a városvezetés. Zágráb Nándor ismét megbukott.

 

Az okot megtalálták, de nem az ok a lényeg ebben a történetben…. Ez „édeskevés”. A bűzt meg kell szüntetni. Pontosan ezért írt levelet Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester a hatóságoknak.

 

Zágráb Nándornak, és azoknak az embereknek, akikkel körül vette magát, egy a céljuk: a hatalom megszerzése a MSZP-JOBBIK koalíció részére. Bármi áron, mindegy mekkora ordas hazugságok árán… Nem a lakosság érdekképviselete és segítsége fontos számukra, hanem saját céljaik elérése, nemtelen módszerek árán is. Ahogyan mindezt a bűzügyben is megtették.

Lőrinczy Veronika