Zágráb kommentelője szerint László Ferenc még soha nem dolgozott

Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök egyik posztja alá vetette oda valaki azt, amit városszerte beszélnek: szerinte László Ferenc helyi MSZP elnök még soha nem dolgozott. Nyilvánvaló, hogy ezzel Zágráb Nándor is tisztában van, és egyet ért vele, ha a kommentet a mai napig nem törölte le oldaláról, pedig több, mint egy nap eltelt.

 

Mostanában összefonódott az MSZP és a JOBBIK Nagykőrösön, együtt próbálnak meg elindulni az őszi önkormányzati választásokon. Zágráb Nándor volt az erősebb, maga alá gyűrte a „soha nem dolgozó” László Ferencet, mert Zágráb a „vezér”, mint polgármester jelölt aspiráns. László Ferenc sutba dobta ideológiai nézeteit, és unszimpátiáját a politikai szélhámos Zágrábbal szemben. László asszisztál a „sötét oldal” mesterkedéseihez. Ezek után bekommentelnek Zágráb cikke alá, és a következőt írják:

 

„Sose dolgoztál! Szégyelld magad a fiatalok előtt! Mit mondasz majd nekik?”


Azt nem tudjuk, hogy a fiataloknak majd mit mond László Ferenc, de azt tudjuk, hogy a 2014-es választásokon még nagyon utálta egymást Zágráb és László. Ez most is csak lártszatbarátság, pontosabban úgy vélem, hogy a hatalom öncélú megszerzésének együttműködése.

….

Lőrinczy Veronika