Zágráb, a helyi Jobbik elnöke csak saját magát akarja hallgatni, mint ahogy önmagát jelölte polgármesternek is- mondja róla a nagykőrösi ellenzék

Nincsen ellenzéki egység Nagykőrösön, hiába is próbálja a helyzetet Zágráb Nándor így kozmetikázni, a tényeket elhallgatni. Hallgat róla, hogy nem ő az egyedüli ellenzéki jelölt. A tény az, hogy polgármester jelöltként szeretne indulni az őszi önkormányzati választásokon a Fideszt eláruló Kustár Tamás és Dr Ványi Ambrus is, a helyi LMP elnök magánszemélyként.

 

Mészáros István, aki jelenleg Kustár Tamás, Fideszt eláruló polgármester jelölt aláírásgyűjtője, egy nagykőrösi civil egyesületet szeretett volna létrehozni a választásokra, és a Márki- Zay féle összefogás nagykőrösi „megalakítója”, igencsak megdöbbent, amikor – ahogyan Mészáros nevezi a Jobb Nagykőrösért Egyesületet- a „PÁRT-CIVIL” szervezetben üstökösként berobbant Zágráb Nándor, mint polgármester jelölt.

 

 

Zágráb tényleg hazudik, mutatjuk egy napos facebook bejegyzését:

 

 

Azóta eltelt pár hét, és Mészáros István egyik döbbenetéből a másikba esik a jelek szerint. Zágráb Nándor ugyanis letiltotta őt a facebookon, hogy ne tudjon Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök posztjai alá kommenteket írni. Erre Mészáros a következőt reagálta:

 

LETILTOTT ZÁGRÁB A FACEBOOK OLDALÁRÓL, HOGY AZ Ő "MEGSZÓLALÁSAIHOZ" OTT NE TUDJAK HOZZÁSZÓLNI. EZÉRT TESZEM MEG ITT A SAJÁT OLDALAMON, EZT NEM TUDJA TÖRÖLNI! Ő EGY ILYEN "NYITOTT" EMBER, AKI "BÁTRAN" VÁLLALJA A VITÁT - AHOL, CSAK SAJÁT MAGÁT AKARJA HALLANI/HALLGATNI, MINT AHOGYAN ÖNMAGÁT JELÖLTE POLGÁRMESTERNEK IS (MOST még májusban, de ezt már megtette 2010-ben is, akkor "hatalmas" sikert elérve, egészen 7,74%-ot!) A lenti "programismertető fórum"-mal kapcsolatosan több észrevételem is lenne, de most csak egyet teszek meg: MENNYIRE HITELES/HIHETŐ EMBER ZÁGRÁB? Kérdezem. TESSÉK ELOLVASNI A LENTI VIDEOBEJÁTSZÁS CÍMÉT! (a "tartalomról" majd később). Csak kérdezem. Ki szavazta meg ennek a "PÁRT-CIVIL" szervezetnek (Ő AZ ALELNÖKE) a PROGRAMJÁT? - Ha az információim pontosak, kb. úgy ötvenen lehettek ott ezen az összejövetelen. Nagykőrös lakosságából közel 19 000 EMBER RENDELKEZIK VÁLASZTÓI JOGGAL. ZÁGRÁB ÉS TÁRSAI! Legalább ennyit azért illene tudni, ha már a LAKOSSÁG-ról, annak nevében akarnak beszélni, netán-tán, még a "HATALMAT" is megakarják szerezni, az ő támogatásukkal!...”, majd ezt követően még egy kommenttel is megfejelte mindezt, amiben azt írja, hogy „ szerettem volna megmutatni, hogy miket halandzsál (majdnem mondtam "beszél", mert azt sem tud) össze-vissza ez a "kiváló" jelölt.”

 

Tehát az ellenzék is érzi, hogy Zágráb Nándor, mint a helyi Jobbik elnöke, teljesen alkalmatlan a polgármesteri posztra, de talán még a jelölésre is.

LV