Volner, Zágráb főnöke megmondta: " Bocsánat, de én nem kurvának álltam! "

Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök főnöke, Volner János fellázadt saját pártja ellen, és határozottan megmondta, hogy ő nem kurvának állt. Volner szerint a parlamenti frakció hitehagyott, a Jobbikon belül gátlástalan eszközökkel folyik a kiszorítósdi, engem például többen is folyamatosan, a legaljasabb eszközökkel nyírnak, amiért nem vagyok hajlandó elfogadni a nemzeti politizálás feladását és ellenzem a baloldallal történő összeborulást. Bocsánat, de én nem kurvának álltam! A Nemzet ügyeiben nincs és nem is lehet alku! – szögezi le a politikus.  
Tiszta vizet öntött a Jobbik poharába Volner János, a párt alelnöke, aki a választókerületi elnököknek és szervezőknek küldött levelében lerántja a leplet a Jobbik vezetésének valódi arcáról.
A Jobbik alelnöke, akit az utóbbi időben egyre több támadás ért saját pártja részéről, a Jobbik csütörtöki elnökségi ülésén „a Jobbik alapszabályából adódó lehetőséggel élve kezdeményezte az elnökség feloszlatását és egy tisztújító kongresszus összehívását”, mivel – mint írja – a jelenlegi elnökségnek senki nem adott felhatalmazást a liberális-balközép pártokkal történő összeborulásra.
 
Ha az elnökségünk erre nem lesz hajlandó, élni fogok az alapszabály nyújtotta lehetőségekkel és a Jobbik legnagyobb szavazatszámmal megválasztott alelnökeként viselt felelősségem tudatában magam kezdem megszervezni a tisztújító kongresszust. Nem is tehetek mást: sem a Jobbik lelkének elvételéhez, sem a szebb jövő feladásához nem járulhatok hozzá
– hangsúlyozza a levélben Volner János, IDE kattintva olvasható a teljes cikk
 
Képünkön Volner János Nagykőrösön a Polgármesteri Hivatal előtt áll