Volner kimondta: jól fizetett Jobbikos " dolgozók " szoktak tüntetni- Zágráb is ezt tette....

Volner János, a volt Jobbikos egyre jobban telekiabálja a médiát a Jobbik kulisszatitkaival. A minap a demonstrálókat tette céltáblájává. Azt állította, hogy folyamatosan csökken a Jobbik létszáma és az október 23-i tüntetésen a Jobbik jól fizetett pártkatonái csinálták a balhét, mert már nem nagyon van olyan tagjuk, aki ezt megtenné. Zágráb Nándor a nagykőrösi Jobbik elnök, a poltikai szélhámos is büszkén jár Jobbikos tüntetésekre. Ezek szerint ő is pénzért megy, ha érkezik a parancs. Volner János az MTI híre szerint  felidézte, hogy azóta tiltakozásul ketten távoztak, s a lépésük újabb kilépési hullámot generált a pártban. - Alsó kép: Zágráb tüntet, vajon mennyiért? Kép forrása: facebook

 

Mint mondta, mivel a tagság egy része a Mi Hazánk Mozgalomhoz pártolt, a Jobbik nem tud mást tenni, mint az „alkalmazottait bevetni”, azt a látszatot keltve, hogy társadalmi igényre válaszolnak akcióikkal.

„Nem szabad ilyen őszintétlennek lenni, tehát ha nincs aktivista, akkor nem kell úgy tenni, mintha lenne” – fogalmazott Volner János.

Erre példaként hozta a közmédia székházánál lezajlott keddi jobbikos akciót, amelynek résztvevőiről Facebook-oldalán írt. A Jobbik fizetett alkalmazottai állnak amögött, hogy tojással dobálták meg az épületet – mondta a politikus, hozzátéve: ott volt például az ifjúsági tagozat alelnöke, valamint országgyűlési képviselőjelöltek, a párt alelnöke.

Kitért arra is: a tévéfelvételek alapján kivehető, hogy Kálló Gergely, a Jobbik 11. kerületi választókerületi elnöke arra a kérdésre, hogy mikor kell dobálni, azt mondta: „ha Szaszi szól”. Szaszi, azaz Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója, aki a helyszínről irányította a tojásdobálást – állította Volner János, aki szerint ez egy jól szervezett, központi akció volt és nem arról van szó, hogy „spontán népharag” tört ki. MTI/LV