Volner János elismerte a tiltott pártfinanszírozást- Vajon ki pénzelte őket a nagykőrösi kampányban?

Volner János kitálalt, napról napra többet és többet árul el a Jobbik zavaros ügyeiről. Most a tiltott pártfinanszírozás került porondra. Lehetséges, hogy ebben helyben is vannak tapasztalatai.

 

Az is megeshet, hogy néhány nap múlva azt is megtudhatjuk, hogy ki, vagy kik finanszírozták a Jobbik nagykőrösi kampányát, ahogyan Volner János állítja, az is lehet, hogy tiltott módon.

 

Mint ismeretes, Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök, és egyesületi tagtársa Ábrahám Tibor volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő vette szárnyára Volnert a kampány során. Mindenben segítették munkáját. Most, hogy Volner kilépett a pártból, hatalmas a csend, nem mondják el, hogy kiállnak-e mellette a kőrösi Jobbikosok, vagy maradnak a pártban. Kíváncsian várjuk a nagykőrösi folytatást. Addig is olvassuk el a mai megdöbbentő országos hírt ebben a témában:

Tényként beszélt a Jobbik tiltott pártfinanszírozásáról a Magyar Időknek adott interjújában Volner János – írta a lapnak küldött közleményében az Állami Számvevőszék kommunikációs vezetője. Horváth Bálint szerint a Jobbik volt alelnökének szavai azt támasztják alá, hogy a szervezet a vonatkozó törvényi előírások, illetve eljárási szabályok maradéktalan betartásával végezte el a Jobbik ellenőrzését. Folytatás IDE kattintva