Volner János bocsánatot kért Zágrábék elvbarátainak viselkedése miatt: " Ócska színészripacsok! "

Az a Volner János, akit Zágráb Nándor, Ábrahám Tibor, Kiss Zsoltné Berényi Tünde, és társai támogattak az országgyűlési képvislő választási kampányban, most bocsánatot kért az ellenzék, azaz Zágrábék elvbarátainak viselkedése miatt. A közelmúltban még Ábrahámék azt szerették volna, ha Volner Jánosból belügyminiszter lesz.

 

"Hosszú nyelvcsapásokkal"  segítették Volner szereplését. Aztán amikor Volner kilépett a Jobbikból, gyakorlatilag köpönyegforgató módon elárulták. Zágráb Nándor lépett a választőkerültben vezetőként Volner János helyére. Volner megmondta a frankót, ócska színészripacsoknak nevezte a Zágráb- Ábrahám "cukipáros" által most támogatott ellenzéki országgyűlési képviselőket:


"Magam most országgyűlési képviselőként, bár nem vettem részt az ellenzék egyes szégyenletes akcióiban, elnézést szeretnék azért kérni a magyar emberektől, hogy ilyenek megtörténhettek, hogy egyes képviselők neki szaladnak egy zárt ajtónak, a másik képviselő lebuktatja őket mobiltelefonnal és kiderül az, hogy nem rárúgta a biztonsági őr a képviselőre az ajtót, hanem egy zárt ajtónak neki futott és utána előadja a hattyú halálát, mintha megsérült volna, majd pedig látványosan a nadrágját kívülről bekötve sérülést szimulál – mondta Volner János."

Képünk akkor készült, amikor Zágráb Nándor és Ábrahám Tibor, valamint bértollnoka még Volnert támogatta. Kiss Zsoltné Berényi Tünde térdre ereszkedett, amikor Volner szónokolt Cegléden.

 

Volner János véleménye az ellenzékről ITT nézhető meg