Vajon szégyelli az új elnök és a párttársak Zágráb Nándort a folyamatos hazugságai miatt?

Nagyon megharagudhatott a Jobbik a helyi nagykőrösi elnökre, Zágráb Nándorra, ha egyetlen egy képet sem tettek ki róla, amikor egy közös rendezvényen vannak Sneider Tamással, a párt elnökével. Se egy szokásos, alapvető kézfogós kép, de még egy árva olyan kép sem jelent meg Zágrából a Jobbik oldalain, ahol a rendezvényen legalább a hátsó sorban a futottak még kategóriában ott van.

 

Egy valamit is magára adó helyi, városi pártelnök nyilván kiteszi azt a képet, amin az új elnökkel kezet fog, vagy részt vesz a rendezvényen. De az is elvárható magatartás, ha létrejött egy ilyen családi rendezvény, amin ott voltak a párt tagjai és az elnök, akkor legalább megosztja azt egy városi elnök. Zágráb Nándor nem tette meg, pedig még a Cegléd TV is beszámolt az eseményről. A családi nap híre a mai napig ott látható Sneider Tamás facebook oldalán, még pedig képekkel.

 

Ezeken Zágráb Nándor nem szerepel. Lehet, hogy tényleg ott volt, csak kimontírozta valaki? Érdekes tény, hogy helyette ott volt Tornyi Béla Ernő helyi Jobbikos képviselő, valamint a korábbi helyi Jobbik elnök, Dénes Dénes, akit egy etikai vizsgálatot követően eltávolítottak a pártból. A Cegléd TV videoján is jól látható, hogy ő beszélget Sneiderrel. Lehet, hogy most őt visszaveszik, és leváltják vele a folyamatosan hazudozó Zágráb Nándort? Előző cikkünk a témában IDE kattintva olvasható.

 

Ez csapta ki a biztosítékot Zágrábnál, aki sebtiben közzétett szűkszavú posztot tett ki közösségi oldalára, hogy ő igenis ott volt és beszélt Sneider Tamással.

 

Mi azt hisszük el, amit látunk.

Most azonban nem látunk semmiféle képet vagy bizonyítékot arra nézve,

hogy Zágráb a szélhámos politikus valóban részt vett volna az újszilvási családi napon...

Vajon személyét már szégyelli a Jobbik?

 

Lőrinczy Veronika