Vajon Ábrahám Tibor ennyire gyűlöli Nagykőröst?

Ezt a  kérdést tette fel nekünk Olvasónk, amikor azzal szembesült, hogy a Dr. Ábrahám Tibor László volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő által kiadott magánújságban egyetlen egy szót sem ejtettek arról a tényről, hogy Nagykőrös Városa nyerte 2018-ban a Virágos Magyarország verseny fődíját. Pontosabban, egy degradáló, leszóló mondatocskával utaltak erre. Arra nem voltak képesek, hogy az országos hírekből kiszedjék a lényeget, és papírra vessék, hogy az a város, ahol ők élnek és dolgoznak, az országos zsűri véleménye szerint olyan sokat fejlődött az elmúlt esztendőkben, hogy megérdemelte az 50.000 fő alatti települséek versenyében az első helyet. Sőt, mi több, a nemzetközi megmérettetésre is Nagykőröst nevezték.

Azt gondolom, hogy erre mindenkinek büszkének kellene lennie, aki itt él, vagy korábban itt élt, vagy egyszerűen csak szereti Nagykőröst, politikai hovatartozástól függetlenül. Ábrahám és holdudvara azonban ezek szerint egyáltalán nem büszke. Nem írtak róla, nem örülnek. Nem értem. Vajon Ábrahám Tibor ennyire gyűlöli Nagykőröst? Nem látja szépnek? Nem veszi észre a fejlődést, fejlesztéseket? Mi az érdeke? Az, hogy lepukkanjon a település? 

 

Ez az oldal, ahol ő és Zágráb Nándor van, a " nagyon jobb " oldal, a Jobbik, folyamatosan gyűlölködik, mindenbe belekötnek, kákán is csomót keresnek, semminek sem tudnak már örülni... és nem utolsó sorban HAZUDNAK. Most is ezt tették, amikor " elfelejtették ", hogy Nagykőrös nyerte a legmagasabb díjat egy országos versenyen... Mi jöhet még?...

LV