UPSZ: Zágráb akar lenni Volner utódja?

Nem régiben az új Jobbik elnök Sneider Tamás tiszteletét tette körzetünkben, de ezen a pár héttel ezelőtti találkozón nem volt jelen Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök. Most, hogy már Volner János elmenekült a Jobbikból, vélhetően Zágráb Nándor úgy érzi, hogy eljött az ő ideje. A " király ", azaz Sneider Tamás megint választókerületünkbe látogatott a minap. Ceglédre hívta össze a térségbeli jobbikosok színét és javát.

 

Mentek is szép számmal, köztük Zágráb Nándor is, aki a ceglédi Jobbik iroda előtt ácsorogva várta a bebocsátást, mintha egy szereplőválogatásra érkezett volna. Vele volt Tornyi Béla Ernő kőrösi Jobbikos képviselő is, aki szemmel láthatóan " lazán " érezte magát, egy blázra is rápöffentett, a mellette álló, újabban szintén jobbikos nagykőrösi férfival vidáman cigizgettek.

 

Sneider látogatásáról a Ceglédi Panoráma készített tudósítást és képeket. Abban az olvasható, hogy keresik a társégben Volner János utódját.

 

Valószínű, hogy ezért kapott vérszemet Zágráb a szélhámos, aki arról híresült el, hogy az a szervezet, ahova ő befészkeli magát, tuti, hogy megbukik a választásokon.

 

A Jobbik Ceglédi rendezvényéről érdekes, izgalmas részletek IDE kattinva a Ceglédi Panoráma oldalán!

Hogyan csaphatta be Volner Jánost Zágráb Nándor? Miért nem tartott vele, amikor kilépett Volner a Jobbikból? Mennyit kapott Zágráb havonta azért, mert Volner Jánost sztárolta, és nyalizott neki folyamatosan? Mennyi pénzt remél most Zágráb a Jobbikhoz való hűségéért? Mennyit kérne, ha Volner helyett ő lehetne a választókerületi vezető? Vannak olyan kérdések, melyekre soha nem fogjuk megtudnia  választ. Egy azonban biztos: Zágráb a politikai szélhámos igencsak " életveszélyes ", mert bárkit képes elárulni, hátba támadni, ha a saját érdekei úgy kívánják. Ezt megtette már Ábrahám Tiborral is korábban, akit aztán megint keblére ölelt, rajta felkapaszkodott, megerősödött, és továbbra is rajta " élősködik ". Mikor jön rá vajon Ábrahám Tibor arra, hogy Zágráb megint csúnyán becsapta? LV