Újabb fontos szakmai megállapodást írtak alá Nagykőrösön

A Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ épületében 2019. május 29-én baráti légkörű találkozón került sor egy igen fontos szakmai együttműködési megállapodás megkötésére.

Az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységet bevezető együttműködési megállapodást Bugya László a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ intézményvezetője, valamint a nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium igazgatónője, Dr. Cziráné Dr. Kőházi-Kis Tímea, a nagykőrösi Arany János Református Általános Iskola és Óvoda igazgatója, Vas János Zoltán, a nagykőrösi Dalmady Győző Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény megbízott intézményvezetője, Vizi Viktória, a Dózsa György Kollégium Nagykőrösi Tagintézménye, tagintézmény-vezetője, Nagyné Czakó Ilona, a Nyársapáti Mátyás Király Általános Iskola megbízott intézményvezetője, Dancsó Rozália és a nyársapáti Elek Apó Óvoda intézményvezetője, Szőke Piroska Andrea írták alá.

A köznevelési intézmények fenntartói is ellátták aláírásukkal a háromoldalú megállapodást. A Nagykőrösi Református Egyházközség részéről Szabó Gábor lelkészelnök úr, a Ceglédi Tankerületi Központ részéről Schleisz-Bognár Péter szakmai igazgatóhelyettes vett részt a találkozón.

Az együttműködési megállapodás lényege, hogy a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ munkatársai a köznevelési intézményekben személyesen segítenek az érintett gyermekeknek, szülőknek és pedagógusoknak is.

A fent megnevezett köznevelési intézményekkel együtt, így már Nagykőrös Járás területén működő összes iskolával, középiskolával, óvodával és kollégiummal sor került az együttműködési megállapodások aláírására.