Újabb fontos megállapodásokat kötött oktatási intézményekkel a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ

Nagykőrösön április 9-én baráti légkörű találkozón került sor egy igen fontos szakmai együttműködési megállapodás megkötésére a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ épületében.

Az óvodai-iskolai szociális munkát bevezető együttműködési megállapodást Bugya László a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ intézményvezetője, valamint a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatónője Kisné Rózsa Ibolya, a Názáret Római Katolikus Óvoda vezetője, Csókáné Kovács Eszter, Kocsér polgármestere Bodnár András, a kocséri Tündérkert Óvoda vezetője Czeczonné Vágó Zsuzsánna, valamint a kocséri Gábor Áron Általános Iskola igazgatója Gévai Imre írták alá.  

 

Korábban már a nagykőrösi általános iskolák igazgatói aláírták az ugyanilyen szövegű megállapodást. Ekkor Fodor Gábor, a Ceglédi Tankerületi Központ igazgatója példaértékűnek és egyedülállónak nevezte a megállapodás megkötését. A szerződés lényege, hogy a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ munkatársai az oktatási intézményekben személyesen segítenek az érintett gyermekeknek, szülőknek és így a pedagógusoknak is. Az áprilisi találkozón elhangzott, hogy ezzel kapcsolatban az eddigi tapasztalataik igen jónak nevezhetők, tudnak érdemben segíteni a szakemberek, és nagy szükség van a munkájukra. A közeljövőben újabb oktatási intézményekkel is megállapodásokat írnak alá.

 

Képek facebook oldalunkon!