Új sportlétesítménnyel gazdagodik hamarosan Nagykőrös városa!

A Nagykőrösi Kinizsi Sport Egyesülete 2018 április 30-án, a 2018/2019-es sportfejlesztési program keretein belül, székházépítésre pályázott a Ceglédi út 26. számú sporttelepen. Az egyesület 2018-as céljai közé tartozott a pályázathoz megfelelő tervek, dokumentációk, nyilatkozatok, elkészítése. Az új épület, parkoló, járdarendszer terveinek kialakítása a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kiírásának megfelelőn történtek, amit Nagykőrös Város Önkormányzatával közösen dolgozott ki a klub. Az építési engedély beadásával, a Nagykőrösi Kinizsi SE összeállított koncepciója meggyőzte az MLSZ bírálóbizottságát, így a pályázat támogatásban részesült.

 

A közel 300 milliós beruházás finanszírozása 70%-ban társasági adó (TAO), illetve 30% városi önrész támogatásból adódik össze. Ezúton is szeretnénk köszönetet nyilvánítani Dr. Czira Szabolcs polgármesternek, aki mindvégig támogatta és segítette az elképzelés megvalósulását, és kiemelt szerepet vállalt a szükséges TAO előteremtésében. Valamint köszönjük Nagykőrös Város Önkormányzatának, hogy támogatták az új fejlesztés megvalósulását. 
A beruházás közbeszerzése már zajlik, terveink szerint a nyertes kivitelező kiválasztását követően, mihamarabb indulnak a kivitelezési munkálatok.

Bízunk abban, hogy már ebben az évben, egy a mai kornak megfelelő épülettel és annak környezetével, remek sportolási lehetőséget tudunk biztosítani az egyesületben szereplő sportolóknak és Nagykőrös város lakosságának egyaránt.

Sportbaráti üdvözlettel: 
Nagykőrösi Kinizsi SE Vezetőség

Címke: