Tovább hazudnak, de ki hisz még a Heti Hazudósnak?

A HH, azaz a Heti Hazudós című lapban az az álhír jelent meg a minap, hogy az Önkormányzati Hírek újságnak 500 ezer forintos büntetést kell fizetnie a Választási Bizottság döntésének megfelelően.

 

Ez egyáltalán NEM igaz! Egyetlen egy forintot sem kell fizetnie az Önkormányzati Hírek lapnak! A Kiss Zsoltné Berényi Tünde, és Ábrahám Tibor nevével fémjelzett vicclapban folyamatosan hazudnak, és az igazságnak éppen az ellentétét írják le, gyűlölködő köntösbe burkolva.

 

Nagyon úgy fest, hogy azok az emberek, akik ebbe a lapba írnak, amit nevezzünk nemes egyszerűséggel Heti Hazudósnak, nagyon utálják a nagykőrösi eredményeket, sikereket, melyekre pedig minden nagykőrösi méltán lehet büszke. Miért van az, hogy ők soha nem számolnak be a városi sikerekről? Miért hallgatják el azokat? Képesek megtenni azt, hogy más település eredményét örömhírként bezengik egy nemzetközi versenyről, miközben azt, hogy Nagykőrös nyerte az Entente Florale Europe versenyen az elnöki különdíjat és az ezüstminősítést, meg sem említik? Ennyire gyűlölik és lenézik a nagykőrösi embereket?

LV