Töretlenül a lakosság nagy kedvence az idén ötéves TIBIKER!

A TIBIKER nagykőrösi boltjában mindig történik valami. Ez alatt az aktív, pezsgő vásárlóbarát közösségi életet, valamint a folyamatos fejlesztéseket értjük. Aki figyelemmel kíséri a TIBIKER üzletét, megtapasztalhatja, hogy szinte minden hónapban bővül a választék, a kínálat a fogyasztói igényeknek megfelelően.

 

Nem véletlen, hogy a TIBIKER nagykőrösi boltja a családok kedvenc kisáruházává vált, és azt is meglepően könnyedén túlélték, hogy a szomszédba egy multi települt. Ők olyat kínálnak, melyet más üzletekben nem igazán kap meg a vásárló: a bőséges választék mellé párosul a családias hangulat, az igazán figyelmes, barátságos kiszolgálás. A közelmúltban újabb profillal bővült az üzlet, egy lottózót is kialakítottak az ötéves Tibiker boltban. Ennek kapcsán beszélgettem ifjabb Pallagi Tibor tulajdonos- üzletvezetővel.

 


„A mi boltunk egy családi vállalkozás, mindenféle multi lánctól független élelmiszer kisáruház. Mi nem tudunk és nem is akarunk egy multival versenyezni, sem ár sem más tekintetben. Mi a saját márkánkat, arculatunkat építjük, a vásárlók igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása mellett. Számos előnye van boltunknak, ez a vevők családias kiszolgálásától, a magyar termékek kínálatán át a hosszú nyitvatartási időig terjed. Segítünk hónapról hónapra a hátrányos helyzetű családokon, és családbarát díjakat, rangos városi kitüntetést is sikerült elnyernünk, melyre nagyon büszkék vagyunk. A közelmúltban zöldség- gyümölcs pultot is létrehoztunk, pár hete pedig lottózó is üzemel nálunk. A FORNETTI látványpékség fejlesztése, bővítése a rövid távú célunk most. 2020-ra pedig szeretnénk a hosszú engedélyeztetési folyamat után megépíteni parkolónkat. Köszönjük vásárlóinknak a bizalmat, várjuk őket továbbra is sok szeretettel!”

LV- A TIBIKER facebook oldala IDE kattintva elérhető!

Címke: