Téli rezsicsökkentés: „ Örömmel viszik a remek minőségi tűzifát a jogosultak! „

„ Sajnálatos módon a Kéknefelejcs e heti lapszámában egy olyan tartalmú hirdetés jelent meg, melynek nincsen valóságtartalma, tekintettel arra, hogy az a KASZAP TÜZÉP egy korábbi akciós hirdetését tartalmazza. Ennek a hirdetésnek a megjelentetését vállalkozásunk nem rendelte meg erre a hétre, az abban foglaltak határideje már lejárt. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a szerkesztő kérésünk ellenére tette bele a lapba a korábbi reklámunkat! Elnézést szeretnék kérni azoktól, akiket ez a reklám esetleg megtévesztett. „- mondta el lapunknak ifjabb Kaszap Zoltán, a KASZAP TÜZÉP vezetője.

Mint lapunk arról beszámolt, a KASZAP TÜZÉP nyerte el azt a közbeszerzési eljárást, melynek keretében a lakosság utalvány alapján kapja meg a téli rezsicsökkentés keretében járó tüzelőanyagot.

„ Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az érintett lakosok elégedettek legyenek vállalkozásunk szolgáltatásaival, számukra remek minőségű akácfát rendeltünk meg, melyet örömmel szállíttatnak haza a jogosultak. Eddig már több, int 150-en vitték el telepünkről a remek minőségű fűtőanyagot. Eddigi tapasztalataink szerint sok háztartás összefog és a közelben lakók közül többen egyszerre kérik a szállítást, így a szállítási költség megoszlik, és olcsóbbá válik. Mindenki, aki az utalvánnyal hozzánk érkezik, a lehető legnagyobb fűtőértékű, jó minőségű tűzifával szolgálunk ki, melyet- bár nem volt kötelező eleme a közbeszerzési eljárásnak – feldaraboltunk annak érdekében, hogy azt ne a lakosoknak kelljen aprítaniuk. Mindenkit várunk szeretettel telepünkön, a lehető legmagasabb szintű kiszolgálással!” mondta el lapunknak ifjabb Kaszap Zoltán

Lőrinczy Veronika