Szakad Zágráb Nándor pártja, a Jobbik: Vajon cserbenhagyják Jakab Pétert, ahogy Volner Jánossal is megtették?

Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke korábban barátjának nevezte mind Volner Jánost, mind pedig Jakab Pétert, a Jobbik jelenlegi frakcióvezetőjét. Volner János kilépett a Jobbikból, Jakab Péterrel pedig manapság komoly gondok adódtak. Személye miatt dúlnak a belharcok a Jobbikban.

 

Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök Volnerből egyenesen belügyminisztert csinált voilna, Jakab Pétert pedig a helyi szervezet támogatta abban, hogy ő legyen az országos pártelnök. A jelek szerint azonban Jakab Péter nem kell a Jobbiknak, mint elnök, komoly harcok dúlnak a pártban.

 

Volner Jánossal megtette azt Ábrahám Tibor és Zágráb Nándor is, hogy nem álltak ki mellette, egyszerűen "elfelejtették" a létezését, pedig őt támogatták országgyűlési képviselőnek történt indulásakor. Mostanában a "megváltót" Jakabban látták, de nagyon úgy fest, hogy Jakab Péter nem a lesz a Jobbik elnöke, melynek oka az elemzők szerint az, hogy a Gyurcsány- Dobrev kettőssel túl közeli kapcsolatba került.

 

Nagykőrösön is jelen van a szemkilövetős Gyurcsány embere, Kökény Gábor személyében, akit Ábrahám és Zágráb közös erővel tuszkolt be a közeljövőben megalakuló képviselő- testületbe.

 

Kíváncsian várjuk, és nézzük a fotelból, hogy mi lesz Jakab Péter sorsa, és azt is, hogy hogyan fordulnak el majd tőle egy esetleges kudarc esetén a nagykőrösi ellenzékiek. Ilyenek ők. Sajnos.


Lőrinczy Veronika


Önök véleménycikket olvashattak a szólásszabadság jegyében :)

 

Országos hír Jakab Péterről:

 

Kettészakadt a Jobbik: az egyik oldal Szabó Gábor pártigazgatóhoz, míg a másik Jakab Péter frakcióvezetőhöz húz. Utóbbi nem kapott bizalmat az elnökjelöltséghez, viszont a parlamenti széksorokban az ő hatalma erősödött meg.

Belső harcok, személyi ellentétek húzódnak amögött, hogy Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője nem kapott bizalmat az általa kért elnöki poszthoz. A párt tagjaival folytatott beszélgetésekből az szűrhető le ugyanis, hogy a Jobbik két pólusra oszlott: az egyik Jakab köre, míg a másik oldal fő egyénisége Szabó Gábor pártigazgató. A HÍR TV cikke IDE kattintva folytatódik