Suba Lajos lecsapott a felújítás alatt álló köztéri padokra- Mellétrafált

Nem éppen keresztyén emberhez méltó, sértő, vádaskodó módon kommunikál mostanában Suba Lajos, korábbi református gimnáziumigazgató.

Úgy tűnik, hogy a nyugdíjas lét nyugalmas világában Suba Lajos unaloműzőnek szánja facebookos kirohanásait, saját maga és maroknyi barátja szórakoztatására. Eljött a „vég”. Suba Lajos Virágvasárnapon kitett néhány képet, melyek a szerinte „hibáknak” titulált köztéri dolgokat ábrázolják, melyeket nagy nehezen sikerült a városban „lőnie”, ám alaposan mellétrafált. Lefotózott néhány tartópillért, és teljesen kiakadt, elkezdte sértegetni a városvezetőket, és az újságírókat. Bejegyzése rosszul sült el.

Miféle kitaláció? Subáé... az IGEN


A kommentelő által torzónak nevezett alapzat azonban nem más, mint azon padok tartói, melyeket jelenleg a Nagykőrösi Szolgáltató Központ munkatársai javítanak. Megújulnak a padok a Postapalotánál, mindenki legnagyobb örömére. Bízzunk benne, hogy Suba Lajos örömmel fog erről is beszámolni, talán még üldögélni is fog rajta, és nem csak a kákán is csomót keresve vadássza a vélt hibákat Nagykőrösön.

Szeretnénk látni Suba Lajostól szép nagykőrösi virágos képeket is. Inkább vegye észre végre azt az ex diri, ami szép, és szívet- lelket melengető, és írjon arról, hogy mennyit fejlődött a Város az elmúlt években. Vannak akik építkeznek, és vannak akik rombolnak. A jelenlegi városvezetés épít. Mindenki döntse el, hogy Suba Lajos közben mit csinál.

Lőrinczy Veronika

 

Mi megmutatjuk, hogy milyen rossz állapotban voltak a padok, és azt is, hogy hogyan újítják fel őket:

 


Címke: