Sötét kocsma rejtekén jött össze a Zágráb- Ábrahám- Kustár trojka – Kustár is Jobbikos lesz?

Lapinformációink szerint hármas „ csúcstalálkozóra „ került sor Nagykőrös egyik sötét szórakozóhelyén, azt is írhatjuk, hogy kocsmájában, november 20-án, ahol Zágráb Nándor nagykőrösi Jobbik elnök, Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület elnöke, volt SZDSZ-es képviselő, valamint Kustár Tamás Balázs, bukott korábbi Fideszes alpolgármester jött össze egyeztetésre. Úgy tudjuk, hogy a téma a jövő évi önkormányzati választás volt. Zágráb a jelek szerint célt ért, és Kustárt is behálózta. Úgy fest, hogy a Jobbikba csalogatnák Kustár Tamás Balázst.

 

Kustár már ott tart, hogy csettint neki Zágráb és rohan egy kocsmába?

 

A helyszín – egy sötét kocsma - nem szokatlan Zágrábtól, aki kocsmazenészként is közismert. Zágráb Ábrahámot is rávette arra, hogy „ kocsmázzon „, az sem biztos, hogy nagyon ellenkezett ezen a liberális Ábrahám. Korábban egy olyan videot „ csodálhattunk meg „”, amin Ábrahám Tibor vidáman pálinkázgat, miközben Zágráb szónokol.  

Vajon mikor lép be a Jobbikba Kustár? Vajon a Jobbik jelöltjeként indul majd a jövő évi választásokon képviselőként? Az idő majd megmutatja…

LV