Sohajda Márk tősgyökeres lokálpatrióta nagykőrösiként szeretné segíteni az itt élő emberek mindennapjait

A közelmúltban a nagykőrösi FIDESZ- KDNP sajtótájékoztatót tartott, melyen bemutatták jelöltjeiket. A kettes számú választókerületben Sohajda Márk indul ebben az évben a Fidesz- KDNP színeiben. A sajtótájékoztatón bemutatkozott Sohajda Márk, aki újságírói kérdésre válaszolva a következőket mondta:

 

 „Szeretettel üdvözlök mindenkit! Tősgyökeres lokálpatrióta nagykőrösi lakos vagyok, itt is tanultam egészen 18 éves koromig. A Kossuth Lajos Általános Iskola tanulója voltam, majd a Nagykőrösi Arany János Református Gimnázium tanulójaként érettségiztem. Az életemben nagyon fontos számomra a 2015-ös év, amikor visszatértem Nagykőrösre, nyolc év budapesti élet után. A visszatérés azért is fontos az életemben, mert az a nagykőrösi polgár vagyok, aki szereti és egyben büszke is szülővárosára és arra, hogy itt találtam meg a számításaimat. Tudni kell rólam még, hogy a gyermekkorom nagy részét éppen abban a kettes számú választókerületben töltöttem, ahol képviselő- jelölt lettem. Az Október 23. téren élek most is a lakótelepen. Tehát tulajdonképpen gyermekkorom óta napi kapcsolatban vagyok a körzetben élőkkel.

 

Ez azért nagyon fontos, mert küldetésemnek tartom, hogy minden egyes problémát meghallgassak, beszéljünk róla, oldjuk meg közösen. Azt szeretném, ha valóban képviselni tudnám a kettes számú választókerületben élőket. Értük szeretnék dolgozni. Olyan típusú embernek is tartom magam, aki szeret kommunikálni, szeret beszélni az emberekkel meghallgatni problémájukat. Az életem része is egyébként a sportegyesület vezetőjeként a kommunikáció. A Nagykőrösi Kinizsi SE nagy múltú, patinás sportegyesületének elnökeként is munkálkodom. Itt is napi kapcsoltban vagyok a gyermekekkel, szüleikkel, sportolókkal. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenről tudjak körzetünkben, ezáltal naprakészen tudjak cselekedni, megválasztásom esetén. Visszatérve arra, hogy miért is költöztem vissza Nagykőrösre: büszkén és egyben örömmel láttam, hogy olyan mérvű fejlődés ment végbe a városban, mely szerintem követendő, és ezt én is szeretném folytatni! Szeretnék-, ha lehet így fogalmazni- ehhez a csapathoz tartozni. Azt gondolom, hogy ez a jó út, és remélhetőleg ugyanezen az úton megyünk tovább. Én ebben aktív szerepet szeretnék vállalni.”

 

/A képen középen Sohajda Márk/