Savanyú a szőlő a bukás után: Zágráb HAZUDIK- KZSBT térdepel

Zágráb Nándor, aki csúfosan megbukott az országgyűlési választásokon Volner Jánossal együtt, kínjában másra sem képes csak hazugságokra. Arra vetemedett, hogy azt állítsa rólam, hogy leszedtem egy Volner plakátot. Tájékoztatásul IDE kattintva olvashatják a cikket, melyben a kép szerepel. Ebben egyértelműen megírtam, hogy a házam kapujával szemben helyezett el a Jobbik „ bosszúból „ egy pici mellékutcában egy plakátot, melyet kedvtelve nézegettem, és Volner, valamint a Jobbik kapitális bukását követően posztoltam egy képet róla.

 

Több olyan, a személyemet sértő komment is megjelent Zágráb Nándor szösszenete alatt, melyet ezúton kikérek magamnak.

 

 

Felszólítom Zágráb Nándort,

hogy törölje, vagy töröltesse

a rám nézve sértő  megjegyzéseket,

mert ellenkező esetben

kénytelen leszek rendőrségi feljelentést tenni.

 

Az állítják, hogy én Jobbikos voltam, de soha nem voltam Jobbikos. Ez a Jobbik nem az a Jobbik, ami korábban volt. Erről a szavazók is elmondták a véleményüket, és leszavazták a cukipártot, melyet a jelek szerint Simicska kilóra vett meg. Simicska a kudarcot követően úgy tűnik, hogy számon kér, és kivonul Volnerék mögül.  Nem vagyok köztisztviselő, a Munka Törvénykönyve alapján dolgozom, így én nyíltan vállalhatom fel politikai nézeteimet.

 

Itt lenne az ideje annak, hogy Zágráb Nándor és „ tettestársai „ végre már magukkal foglalkozzanak, és magukba szállva elgondolkodnának a csúfos bukás okain. Nem az újságírókat kell macerálni egy választási kampányban, nem azokat, akik nem értenek velük egyet, hanem a valós politikai ellenfélre és a választópolgárokra kell koncentrálni. Zágráb, Ábrahám, Volner, Kzsbt és a többiek nem ezt tették. Így jött a BUKÁS.

 

Képünkön Volner János előtt Ábrahám Tibor bértollnoknője, KZSBT térdepel eléggé sokat mondóan az igen kevés érdeklődőt vonzó ceglédi Vona- Volner fórumon.

 

Kép: Ceglédi Panoráma.

 

Lőrinczy Veronika