RÖGBI: „ÚJ BŐRBEN” A HONFOGLALÓK

Büszkén tudatjuk a sportszerető nagykőrösiekkel, hogy több éves sikertelen próbálkozás után végre gyártás alatt van a legapróbb nagykőrösi rögbisek 34 darabos mezgarnitúrája!  

Mint az sokak előtt ismeretes volt, mini és törpe korcsoportjaink korábbi „mezgarnitúrája” egy angol csapat levetett dolgait tartalmazó segélycsomagból került hozzánk és elég megviselt volt. A hirtelen megnövekedett taglétszám, a darabszám, a méretkülönbségek és a népszerűség két év után azonban mindenképpen indokolttá tette egy új garnitúra beszerzését. Csapataink volt, hogy egyszerre 3 féle mezben játszottak a pályán, hogy mindenkinek megfelelő méretű felszerelése legyen. Megjelenésünk így nem tükrözte az eredményeinket, nem győzött meg egy kívülállót és nem sugallt egységet.

Rendkívüli összefogás segítségével egy 34 részes (sportszár, nadrág, mez) logózott garnitúrát sikerült vásárolni mini és törpe korcsoportjainak, azaz két csapat számára, 600.000 Ft értékben. Szívből köszönjük a segítséget és a támogatást az angol SRG Elite Sportwear mezgyártó cégnek; a derült égből pottyant nemzetközi szponzorunknak, a Cloudify-nak; az egerszalóki Vadásztanya Fogadónak (www.vadasztanyafogado.hu); a Mátrix Oktatás Központnak (www.matrixoktatas.hu); Petrák János nagykőrösi villanyszerelő mesternek és nem utolsó sorban Kovács Rékának!

 

Honfoglalók Rugby Club és

Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE  

 

 

Címke: