RÖGBI: SZEZONZÁRÓ „KALANDOZÁSOK”

A nagykőrösi Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE növendékei ismét bizonyíthatták rátermettségüket az ország határain belül és kívül is.

November 11-én, a tojáslabdás idény zárásaként, a legapróbb Honfoglalók (U12 & U14) Budapestre látogattak, ahol a Budapesti Francia Iskola (Lycée francais Gustave Eiffel de Budapest) vendégei voltak. A nagykőrösi fiúk jól helytálltak a fővárosban is, de ez sajnos nem volt elég a tornagyőzelemhez. Az egyre népesebb kölyök tábor megkezdte felkészülését a tavaszi szezonra.

 

 
A junior Honfoglalók, rendhagyó módon, ismét külföldön tehették fel az őszi szezonra a koronát. Útjuk ezúttal a világranglista 36. helyén álló csehekhez vezetett. Vendéglátónk, az RC Dragon Brno, újraértelmezte a barátságos mérkőzés fogalmát és a szokásos 23 fős játékoskeret helyett 45 fővel várta a nemzetközi összecsapás kezdőrúgását. Az első félidő tempójára ugyan rányomta a bélyegét a mérkőzést megelőző 6 órás kimerítő buszút, de a félidőben magukra találtak a zöldek és nem akármilyen hajrában kerekedtek ellenfeleik fölé. Az utolsó 15 percben mindent beleadva 17 pontos hátrányt sikerült leküzdeniük.

 
EREDMÉNY: RC Dragon Brno (22-26) Honfoglalók RC

Nagykőrösi pontszerzők: Caiezza Márió (10p); Mészáros Attila (5p); Szőke Szabolcs (5p); Nagyszombati Zoltán (6p).

Köszönjük szépen az egész éves biztatást a szülőknek és szurkolóknak, valamint a kiemelt támogatást a Mátrix Oktatási és Vizsgaközpontnak.

Honfoglalók Rugby Club és
Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE 

 

 

 

Címke: