Riportert játszott Zágráb Nándor, a Jobbik nagykőrösi elnöke - Rárepült Ujhelyi István MSZP-s EP képviselőre

Ahogyan lapunk beszámolt róla, Ujhelyi István EP képviselő október 18-án Nagykőrösön járt, ahol vitázni akart a Sargentini jelentésről a helyi Fideszesekkel. Ujhelyi csúfosan lebőgött, beégett, majd hazakullogott. Előtte azonban a helyi Jobbik elnök, aki felcsapott riporternek, meginterjúvolta Ujhelyit. Ujhelyinek Zágráb Nándor elfelejtett bemutatkozni. Későbbi rádiós interjújában a szocialista EP képviselő utalt arra, hogy fogalma nincs, hogy ki készített a rendezvényt követően vele interjút. Azt hitte, hogy a helyi média.

 

Kérdés, hogy mennyire tetszik majd a Jobbiknak, hogy Zágráb Nándor egy MSZP-s EP képviselő szekerét akarja tolni, miután Volner Jánost, akit kizártak a Jobbikból, cserben hagyta.

 

Már nem ez volt az első, hogy Zágráb Nándor az MSZP-hez dörgölődzött. Korábban az MSZP által szervezett demonstráción is megjelent, és még fotózkodott is a piros MSZP-s ruhában lévő szocikkal. Utána László Ferenc helyi MSZP elnök fogadóórájára ült be, és osztotta az észt, vagy fél óráig. Egy biztos: A folyamatosan hazudozó politikai szélhámos Zágráb Nándor súlyos identitászavarral küzd, és morális válságban van. Nem tudja, hova csapódjon. Nem tudja, most kinek a szolgálatába szegődjön, hogy önös érdekeit megvalósítsa. 

LV