Riasztópisztollyal és késsel fenyegetett gyerekeket egy férfi Nagykőrösön

A nagykőrösi rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást egy 37 éves férfi ellen. A Nagykőrösi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 37 éves helyi férfi ellen. 

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a barátnőjével sétált a Nagykőrösön lévő Deák téren 2019. március 30-án délután, amelynek során barátnője vitába keveredett három kiskorú lányismerősével. A tizenéves lányok között kialakult vitába a férfi is beleszólt, majd barátnője pártját fogva előbb egy gáz- riasztópisztolyt, majd egy kést vett elő ruházatából és megfenyegette a többi lányt, akik ettől megijedtek és elfutottak. Az eset során nem sérült meg senki. 

A nagykőrösi rendőrök adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki az üggyel összefüggésben. A férfi lakhelyén megtartott kutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a fenyegetéshez használt eszközöket. 

A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, ellene a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Címke: