RETTEG AZ ELLENZÉK! AZ ÖNKORMÁNYZATI HÍREK MEGINT ELŐRE MEGÍRTA, HOGY MI LESZ!

Nem először fordul elő, hogy az Önkormányzati Hírek Nagykőrös, a város leghitelesebb, legolvasottabb, legnagyobb példányszámú közszolgálati lapja előre megírja, hogy mi fog történni az ellenzéki térfélen.

 

Így volt ez akkor, amikor előre megmondtuk, hogy Zágráb Nándor célja, hogy újra átvegye a helyi Jobbikot és átvette. A március 1-jén megjelenő lapszámunkban pedig azt írtuk, hogy összeállt az ellenzék Nagykőrösön is. Erre a Heti Hírek, dr. Ábrahám Tibor lapja teljes hülyeségnek, kitalációnak nevezte a cikket, annak minden szavát, majd dr. Ábrahám Tibor a Kék Nefelejcsben már azt nyilatkozza: „A győzelem feltétele az ellenzék teljes összefogása!”

 

Ahogy Bolgár György kérdezné: „Hogy mi van?”.

 

Ábrahám Tibor, volt SZDSZes országgyűlési képviselő ezt nyilatkozta a már fent említett újságban:

 

„Reális esélyt az önkormányzati választások esetében csak akkor látok, ha lesz ellenzéki összefogás, azaz egy választókörzetben a Fideszessel szemben egy közös ellenzéki jelölt áll majd.”

 

Világos beszéd, a baloldal keblére ölelné a Jobbikot, csak azért, hogy hatalomra jussanak . Persze Ábrahám dobott egy csavart labdát az MSZP-nek, azt nyilatkozza ugyanis: „A Jobb Nagykőrösért Civil Szervezet mindenképpen keretül szolgálhat egy ilyen ellenzéki párt összefogásra.”

 

Ez is világos beszéd, magyarul mindenkinek, aki indulni szeretne, a volt SZDSZ-es képviselő a saját civil szervezetét ajánlja. László Ferenc, mint a Jobb Nagykőrösért és a Jobbik jelöltje?

 

László Ferenc ugyanebben a lapszámban azt nyilatkozza, hogy „Óriási az akarat az ellenzéki összefogásra” és „… akár közös ellenzéki indulás”-ról beszél. Persze azután, hogy az országgyűlési választások előtt aláírásokat gyűjtöttek, melyek végül a Jobbikos jelölthöz kerültek, szerintem senkit nem lepett meg, hogy a helyi MSZP szinte bárkivel összefogna. László azt nem veszi észre, hogy a kotta, amiből lelkesen játszik, az Zágrábé, ő bolondítja minden választás előtt az embereket, hogy ha minden szavazót egymásra teszünk, több lesz, mint a Fidesz. Ez még egyszer sem jött be.

 

Fantáziavilágban él a nagykőrösi ellenzék, úgy tűnik, rettegnek, ezért akár az „ördög öreganyjával is” együttműködnek, ahogy a Jobbikos Gyöngyösi Márton mondta.

 

Horváth Tibor

 

Forrás: Önkormányzati Hírek Nagykőrös