Rendőreink megtalálták a férfit, aki arab kendőben riogatta az autósokat

Ahogyan napunk arról beszámolt Önöknek, egy kötekedő idegen riogatta az autósokat Törtelnél. A cikk IDE kattintva olvasható. Az üggyel kapcsolatban a legilletékesebbet kerestem meg, András Tamás rendőrségi szóvivőt, aki lapunk kérdésére elmondta, hogy a hivatkozott esetről a Ceglédi Rendőrkapitányságra bejelentés válaszadásomig nem érkezett, majd így folytatta:

 

" Az ön által hivatkozott cikkben leírtakkal összefüggésben a ceglédi rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, ennek során nem merült fel olyan körülmény, hogy az említett - időközben a rendőrök által azonosított - férfi erőszakkal állítana meg autókat a cikkben jelzett helyen, vagy kötekedne bárkivel. Az adatgyűjtés alapján további rendőri intézkedés nem vált indokolttá.   "- mondta el András Tamás r. őrnagy, a  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Lapinformációink szerint a férfi románul beszélt, azt nem tudjuk, miért volt rajta arab fejkendő. Lei volt nála, forint nem. Eltévedt. Senki nem tudja pontosan, hogy mit keres, mit keresett erre...

 

LV

 
Címke: