Rendőreink bemutatják: Egészségnap az óvodában

2019. április 6-án a „Bűnmegelőzés napja” programsorozat első állomásaként a Nagykőrösi Rendőrkapitányság kollégái az Arany János Református Általános Iskola és Óvoda által szervezett egészségnapon bűn-és balesetmegelőzési tematikus programmal készültek a kisgyermekes családoknak.

 

A szülők tájékoztatást kaptak különféle vagyonvédelmi eszközök használatáról, illetve népszerűsítésre került a „HázŐrző” telefonos applikáció –mely elérhető a Google Play valamint App Store mobilapplikációs áruházakban-, és tippeket hallhattak lakókörnyezetük biztonságosabbá tételéhez.

 

 

A kis óvodások kipróbálhatták a rendőrautót, bűn-és balesetmegelőzés témájú színezőkkel és egy-egy kis ajándékkal gazdagodhattak. Nagy élményt jelentett a gyermekeknek az ujj-és tenyérnyomat vételezése is. Rendőreink nem csak „szolgáltak és védtek” a rendezvényen, de példamutatásban is jeleskedtek, mivel az egészségnapon lehetőségük adódott az Országos Vérellátó Szolgálat szervezésében a véradásra, mellyel valamennyien éltek is. Nagykőrösi Rendőrkapitányság

Címke: